Publicitat
Política · 26 d'Abril de 2017. 12:10h.

La revolta dels somriures

La sortida de to de Lluís Llach s’afegeix a les de Santi Vidal o Vicent Sanchis

La revolta dels somriures

L’advertència del diputat de Junts pel Sí, Lluís Llach, que va afirmar que els funcionaris de la Generalitat que no acatessin la llei de desconnexió serien sancionats, és la darrera ‘sortida de to’ des de files del sobiranisme. Llach s’afegeix d’aquesta manera a l’exsenador d’ERC, Santi Vidal, o a l’actual director de TV3, Vicent Sanchis.

“En el moment que tinguem la llei de transitorietat jurídica, allò obligarà tots els funcionaris que treballen i viuen a Catalunya. El que no la compleixi serà sancionat. S’ho hauran de pensar molt bé. No dic que sigui fàcil, al revés, molts d’ells patiran. Perquè dins dels Mossos d’Esquadra hi ha sectors que en són molt contraris”, va afirmar Llach dies enrere, paraules que han estat ara revelades pel diari El País.

El passat mes de gener, va ser l’exsenador d’ERc, Santi Vidal, qui va haver de plegar després de revelar-se una conferència on afirmava que “la Generalitat té totes les vostres dades fiscals. Això és il·legal perquè està protegit per la llei de bases de dades. Són unes dades reservats, en teoria els que portem aquest procés no hauríem de tenir accés a ells, però a vegades passen coses, no us direm com, perquè no és exactament legal".

Finalment, Vicent Sanchis, també en una xerrada, es va referir als funcionaris i va explicar “amb una grau de consciència increïble” la seva ‘funció’ dins del procés sobiranista. “Aquestes coses no s’han d’explicar, perquè si les expliques t’ho suspenen, clar”.

“I si no les expliques, dins del règim autonòmic espanyol, vas fent. I és per això que es donaran 18 mesos o 24 mesos. No es donaran 18 o 24 mesos més per allargar la qüestió, guanyar temps i no sé què. Estan guanyant aquests 18 mesos o 24 mesos per possibilitar que en el moment que diguis ‘ruptura’ tot ho tinguis preparat pèr fer-ho bé”, va afegir.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#4 Oriol, BCN, 26/04/2017 - 18:24

Galderic, no estic d'acord amb la línia de l'e-notícies, però, coi, aquesta colla em fan pensar en aquell famós titular de l'època de la República: "El mes que viene haremos la Revolución". Haurien de deixar-se de Twitter i hòsties i posar-se a llegir Maquiavel.

#3 Parlem clar, Girona, 26/04/2017 - 18:20

Bé...quan les coses es torcen, surt " lo millor" de la condició humana. I ara - és clar- ja es veu la "realitat" i el rerafons de la "la revolució dels somriures" del separatisme. Ja es veu a òn és la "seva" democràcia. Realment penòs i fastigòs. Ara si..que veig GAME OVER al procés..

#2 DARDO121, BARCELONA, 26/04/2017 - 14:02

La habemos jodio, independetarras.
Vosotros que andabais escondiendo el nazismo/sovietismo dictatorial, preparando en secreto las chekas y las purgas, con eso de las sonrisitas, y ahora resulta que son las sonrisas de Hitler y Stalin.
Pero quien coño les habra mandao al calvo de los gorgoritos y al ricitos tarado abrir la boca y contarlo .
Bocazas

#1 Galderic, Barcelona, 26/04/2017 - 12:28

Alguns prefereixen la repressió dels pusil.lànims.

#1.1 Pepet, Manlleu, 26/04/2017 - 18:15

"La revolució dels somriures"......hahahahaha

#1.2 pepe.----, andorra, 27/04/2017 - 13:56

por ejemplo, companys y su gobierno desde 1936 hasta enero de 1939, q hubo mas muertes por represion en Cataluña en esa epoca q durante todo el franquismo, ¿A esa represion de referias?