Publicitat
Política · 15 d'Abril de 2018. 18:11h.

La revolució dels BMW

La diputada de JxCat, Laura Borràs, presumeix a twitter d'un Z4

La revolució dels BMW

Borràs, en una imatge del seu twitter (@LauraBorras)

La diputada de Junts per Catalunya, Laura Borràs, s’ha fotografiat a twitter amb el BMW que ha utilitzat per anar al “suquet cultural” en el qual també hi eren presents altres personalitats destacades del sobiranisme com ara el vicepresident d’Òmnium, Marcel Mauri, l’escriptor Jordi Cabré o la periodista Pilar Calvo.

Aquest BMV model Z4 té un preu de mercat que va des dels 43.000 euros als 69.000. Borràs es va fotografiar al costat del cotxe i després a l’interior, amb l’esmentada Pilar Calvo, que també va anar a les llistes de Junts per Catalunya les passades eleccions com a número 64, i que era qui conduïa el vehicle.


Aquest fet va ser comentat per la pròpia diputada: “I amb xofer de luxe per tornar: la @pilarcalvo13”, va escriure a la xarxa. Més tard, davant algunes crítiques rebudes, Borràs ha explicat a un usuari que “Vaig pujar al cotxe bonic d’una amiga meva, Jaume. Ja ho veus!”.

El passat 2 d’abril, durant la protesta dels CDR en forma de marxa lenta a les carreteres, El Periódico ja va mostrar una fotografia on el cotxe que encapçalava la circulació era un Mercedes, estelada inclosa. 35678-ep.jpg

Publicitat
Publicitat

38 Comentaris

Publicitat
#29 JOSEP P., Reus, 16/04/2018 - 19:37

Aqui l'importa en que es gasta els seus diners?, i si li ha tocat la primitiva ?, i si ha heredat?, i si ho ha guanyat treballant ?. Lo mal es que els diners fosin públics, de cursos per aturats, etc...., mentres tant ningú n'ha de fotre res de lo que fasi. Es que per ser politic s'ha de ser pobre ?. Lo president dels EEUU, no pot ser president?.

#29.1 Decebut, bcn (tbn), 16/04/2018 - 20:27

Sí, claro... el problema no es lo que tenga, es que encima de tenerlo se quejen de que España les roba...

Lo president dels Estats Units no va pel món dient que Estats Units li roba

#28 Lo Joanot, Martorell, 16/04/2018 - 14:46

Luego estos tarambanas hablan de "brecha salarial, pensiones, etc , sin despeinarse. Pandilla de jetas y pillastres, estas las grupis del CARTEL pujolista.

#27 joan, manresa, 16/04/2018 - 10:35

tinu.)i tornat a la noticia...,potser fora força intel·ligent,preguntar-se com pot tenir (sí es realment seu..)un cotxet axis ...,quins treballs a ocupat...??? Quins estudis..te...???Dit d'altre manera.Procurar guanyar-se la vida com ella o millora-la si cal.....,ya molta demagojia suelta i molta enveja amagada...i frustracions mal paides....

#26 joan, manresa, 16/04/2018 - 10:25

El Casal obrint la seva finestreta des de Moro-L'andina.---Maradedeusenyor...,quins comentaris san de llegir....,las "iras" de la fera ferotge estan despertant...,un embogiment está fent perdre tota senyal d'intel·ligència,de raonament ....,pensament i mirades tot ofuscades...,aquest procés..,ojalá acabi be,imminentment be...,o prendrem mal..,(

#25 Bud, Barcelona, 16/04/2018 - 10:21

Y ya nadie se acuerda de la Soraya, aparcando su Audi en un carril bus para ir de compras al Pirmarck?
Eso sí que es tener buen gusto, sobretodo en la ropa.