Publicitat
Política · 21 de Gener de 2014. 21:50h.

La “roca granítica” del PP

El president retreu a Rajoy ser "insensible" a les necessitats de Catalunya

La “roca granítica” del PP

Mas a l'Escola de la Fundació Oficis de la Carn. Foto: Rubén Moreno

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha comparat el Govern del Partit Popular (PP) amb una “roca granítica”. Ho ha dit durant l’acte d’inauguració de les noves instal·lacions de l’Escola de la Fundació Oficis de la Carn. Mas ha fet aquesta comparativa per denunciar que sectors com el de la formació dels oficis de la carn i la xarcuteria “xoquen contra una roca granítica”, en referència al Govern espanyol, quan fan les seves demandes a l’executiu del PP.

Artur Mas ha aprofitat aquest acte per fer un paral·lelisme amb el procés sobiranista que viu Catalunya, comparant les “traves” que es troben sectors com els dels carnissers i xarcuters amb les dificultats que té el seu Govern per entendre’s amb el Govern espanyol: “Moltes vegades xoques contra aquesta roca granítica que no et deixa avançar i que és molt insensible a les necessitats d’un país que té moltes possibilitats d’avançar”.

El cap de l’executiu català ha elogiat la mentalitat dels oficis de la carn i la xarcuteria i ha reivindicat per a aquest sector la “llibertat suficient” per fer aquesta "bona feina", davant les dificultats, ha insistit, que troben en el Govern espanyol.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 La Roca Granítica, barcelona, 22/01/2014 - 11:01

La Roca Granítica, y el coche de Mas y demás Indepes CAT.... Lo malo es que los catalanes no tendremos segunda oportunidad.... --http://www.youtube.com/watch?v=GBp7gspN-LY

#6 2014 sí i sí, l'any de la victòria, 22/01/2014 - 09:29

La gota forada la roca, no per la seva força sinó per la seva constància. No pararem fins alliberar-nos.

http://www.helpcatalonia.cat/

Internacionalitzem la nostra lluita!

#5 pep, manresa, 22/01/2014 - 02:36

Nani Roma, Marc Coma, Jordi Viladoms, Laia Sanz, Joan Barreda, el Dakar l'han guanyat cinc catalans i e-notícies sense enterar-se'n, serà perquè han estat rebuts amb estelades?

#4 Casper, Bcn, 22/01/2014 - 00:57

Que personaje este Mas, la culpa siempre de Madrit ti entras el déficit de Cataluña crece, no se dictan leyes y partidas extraordinarias del presupuesto en el proceso que no tiene ninguna posibilidad. Un desastre de gobernante, y el mundo mundial ni caso a sus fantasías de gobernante regional.

#3 David Casanovas, BCN, 22/01/2014 - 00:28

Els indepes cada día sorpreneu més. Et plantes davant un jutge, li dius que penses fer un delicte, i li dius que si no t'ho autoritza és poc dialogant i granític.