Publicitat
Política · 20 de Maig de 2009. 13:02h.

La sang dels diputats també és vermella

Diputats de tots els partits donen sang

La sang dels diputats també és vermella

Els diputats donen sang durant la sessió parlamentària

El Parlament ha acollit la campanya de donació de sang del Banc de Sang i Teixits, coincidint amb una sessió plenària. La campanya, sota el lema “amb una vegada no n’hi ha prou, dóna sang”, convida un any més els diputats i treballadors del Parlament a sumar-s’hi. Segons un comunicat del de la cambra catalana "es calcula que a Catalunya calen onze litres de sang cada minut per atendre els malalts i que una de cada deu persones que entren en un hospital en necessiten. De cada donació se’n poden beneficiar com a mínim tres persones, perquè se n’obtenen concentrats d’hematies, plaquetes i plasma".

El president, Ernest Benach, ha fet la seva donació cap a les 11. Altres que també ho han fet són: Xavier Vendrell i Pere Aragonès (ERC), entre les 9 i les 10; Anna Simó, Patrícia Gomà (ERC) i Lluís Postigo (ICV-EUiA), a les 9.30; Daniel Pi (ICV-EUiA), a les 10; Oriol Pujol i Josep Maria Pelegrí (CiU), a les 10.30, i Jaume Bosch (ICV-EUiA), a les 13. Així mateix, és previst que donin sang diputats d’altres grups.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Ramon, Lleida, 20/05/2009 - 17:11

I els diputats dels "salvapàtries" del PP que no donen sang, aquests...Ja tenia raó en Zapatero quan els va dir que eren uns \
"PATRIOTAS DE HOJALATA"

#2 Kropotkin, Vic, 20/05/2009 - 16:39

Pues deberían avisar a los receptores de donde proviene la sangre... A veces es peor el remedio que la enfermedad...

#1 didac, tarragona, 20/05/2009 - 13:54

Espectacular titular ! I jo que creia que la sang dels diputats era rosa flourescent....