Publicitat
Política · 28 de Juny de 2010. 13:36h.

La secretària de Millet esquiva el Parlament pel camí de Santiago

En el seu ordinador hi ha documents que relacionen Millet amb l'exresponsable de finances de CDC

La secretària de Millet esquiva el Parlament pel camí de Santiago

La secretària personal de Fèlix Millet, Elisabet Barberà

La secretària personal de Fèlix Millet, Elisabet Barberà, no compareixerà aquest dilluns davant la comissió d'investigació sobre les irregularitats en la gestió del Palau de la Música, tal i com estava previst. Barberà ha argumentat que no pot venir al Parlament perquè està fent el camí de Santiago. La seva compareixença, doncs, haurà d'esperar almenys una setmana.

El testimoni de la secretària era molt esperat després que es conegués el contingut del seu ordinador, on figuren documents que relacionen Millet amb el repartiment de comissions a Carles Torrent, exresponsable de finances de CDC i exadministrador de la Fundació Trias Fargas. Barberà assegura que va assabentar-se que havia de comparèixer al Parlament a través dels mitjans de comunicació.

Tot i que el Parlament ha reclamat la seva participació a la comissió a través dels canals habituals, l'advocat de Barberà ha indicat que van tenir constància de la citació a través de la premsa. Segons han explicat fonts parlamentàries, l'argument que ha donat la secretària de Millet per no venir a la comissió aquest dilluns és que es troba fent el camí de Santiago.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 cartanya, bcn, 28/06/2010 - 18:03

Tot una semana per preparar, amb els altres, una quartada, creiple. Ep!! de bon rollo he, que tot es de manara suposada esclar. I el Parlament tragan!!! quin poc respecta que te la nostra maxima institucio!!!

#2 Cartanya, bcn, 28/06/2010 - 17:59

El Parlament sel rifa tot aquell que vol ara o fa, la secretaria del Millet, dien que esta a San Yaigo, fen el cami. Quina autoritat te la Generalitat, si no la pot fer tornar, ha aquesta presunta?

#1 Manuel, Barcelona, 28/06/2010 - 16:42

Yo entiendo a esta mujer. La vida espiritual es más importante que la material y hay que cuidarla mucho más que los banales y engorrosos asuntillos terrenales como estos más de 30 kilos de euros presuntamente robados por su ex-jefe.