Publicitat
Política · 31 de Gener de 2011. 20:51h.

La secretària d'Ocupació és una especialista en acomiadaments

ERC afirma que treballava en "una empresa especialitzada en deslocalitzacions"

La secretària d'Ocupació és una especialista en acomiadaments

Esther Sánchez, en una foto d'arxiu

La secretària d'Ocupació de la Generalitat, Esther Sánchez, ha treballat "en una empresa vinculada en preparar acomidaments i deslocalitzacions", segons ha indicat el diputat d'Esquerra, Oriol Amorós.

"Pot ser legal però no ètic; no ens sembla èticament compatible haver col·laborat amb els que tanquen indústries en contra dels treballadors i després tenir una feina que és just el contrari", ha indicat el dirigent republicà.

Esquerra ha anunciat que demanarà la compareixença de Sánchez al Parlament i "preguntarem en quins expedients de Baker&McKenzie ha participat la directora general d'Ocupació perquè ens preocupa saber en quants tancaments i quin ha paper ha jugat".

Tanmateix Amorós ha alertat sobre el fet que el ministre de Treball francès sigui l’alcalde de la població on es vol traslladar la producció de la planta de Palau- Solità i Plegamans. El diputado ha demanat "al Govern català que faci tot el possible per garantir la continuïtat de Yamaha a Catalunya, i si cal, que enviï una delegació al Japó per tractar el tema amb els directius de la multinacional".

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#17 toni, bcn, 02/02/2011 - 09:39

Una altra fastigosa mes que hem de mantenir

#16 Jaume, Girona, 02/02/2011 - 00:31

Ahhhhhhhh! Aquest era el canvi: ara, enlloc d'intentar crear llocs de treball, els de CiU tenen algú que els destruirà.... però eficientment, això si .

#15 Mireia, Premia de Mar, 02/02/2011 - 00:13

Montserrat, potser no saps que la Direcció general de Relacions Laborals - de qui depèn l aprovació dels ERO - depèn d ella. I que el secretari general del Departament va reunir als comandaments anunciant un concurs de mèrits per solucionar les duplicitats derivades de la fusió de dos departaments

#14 joan, barcelona, 01/02/2011 - 19:08

dons el de erc anant de escolanets d´en montilla han creat una situacio economica(lider un tal hugueti altres) que aquesta senyora deu ser una credora d´empreses al seu costat.

#13 Montserrat, Barcelona, 01/02/2011 - 15:20

Mireia: com es nota que no saps de què parles!!! Aquesta senyora no té cap competència sobre els funcionaris.