Política · 8 de Gener de 2020. 21:23h.

La segona promesa de Sánchez

La primera va ser portar Puigdemont a Espanya

Pedro Sánchez ha promès aquest dimecres el càrrec de president del Govern espanyol davant del Rei comprometent-se a treballar amb “valors progressistes” i posar els ciutadans “al centre de la política”.

"Il·lusió, treball i diàleg per guanyar el futur del nostre país. Seguim fent avançar Espanya des de valors progressistes, sense deixar ningú enrere, posant les persones al centre de la política”, és el missatge que ha publicat al seu compte de twitter.

Sánchez no ha tornat a fer cap referència, ni aquest dimecres ni en els dos debats d'investidura, a la promesa que va adoptar en campanya electoral de portar l'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, a Espanya perquè “rendeixi comptes”.

“Jo em comprometo, avui i aquí, a portar-lo de tornada a Espanya i que rendeixi comptes davant la justícia espanyola”, va prometre el president de l’Executiu central en el debat electoral de el 4 de novembre de 2019, després de retreure a Pablo Casado (PP) que “se li va escapar Puigdemont”.

Pedro Sánchez promet el càrrec de president del Govern espanyol (foto: Casa Reial)
Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 agarraos de lo que os viene, Barcelona, 09/01/2020 - 11:55

¿Ha jurado por su honor ? jajajajajaja... ¿Pero eso que es Sr. Sánchez ? si usted nunca lo ha tenido.

#2 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 08/01/2020 - 23:15

Lo que más gracia me ha hecho es cuando ha dicho eso de "juro por mi honor..." ¿Felón Sánchez honor con todo lo que llevamos visto? Je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, j

#1 Socis de pronòstic reservat, Barcelona, 08/01/2020 - 22:18

Sánchez des de la moció de censura, que no para de ficar-se en jardins i l'últim de órdago, els socis escollits li complicaran molt la vida. De moment sembla que li hagin caigut 20 anys al damunt i només porta any i mig i en funcions. Que la suerte le acompañe, la necessitarà