Publicitat
Política · 17 de Març de 2021. 08:55h.

La senyora “conflicte polític”

Budó esmenta l’expressió una vintena de vegades en roda de premsa

La consellera de Presidència, Meritxell Budó, ha fet servir l’expressió “conflicte polític” durant una vintena de vegades durant la roda de premsa de Govern. Budó, fins i tot, ha esmentat “conflicte polític” cinc vegades en menys d’un minut, tal i com mostra el vídeo.

La portaveu del Govern ha demanat "amnistia i autodeterminació" al Govern espanyol com a solució al "conflicte polític", però ha evitat concretar si estarien disposats a "cedir en alguna cosa".

Budó ha demanat que "aquest conflicte es pugui resoldre políticament" i ha afegit que "això vol dir que els dos governs s'han de poder asseure i negociar". "Òbviament, una negociació és entre dos actors i, per tant, negociar és cedir per arribar a un punt d'acord", ha assenyalat sense indicar les concessions que podria fer l'independentisme.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#18 SE US VEU EL LLAUTO, Barcelona, 18/03/2021 - 14:03

QUE SOU

SENSE PROVOCACIONS ?
SENSE CONFLICTES ?

RES DE RES

#17 BJMR, Bilbao, 17/03/2021 - 22:05

El conflicto político conduce a que no se solucione el conflicto político, por lo que persistirá el conflicto político mientras no se sustancie el conflicto político, lo cual conllevará que el conflicto político se eternice y así podré seguir viviendo del conflicto político.
He dicho,
fdo. Budo Tip Coll

#16 Juan Carlos, Winchister, 17/03/2021 - 16:38

Un loro hablando dentro de una rueda de hámster.

#15 Fer, BCN, 17/03/2021 - 15:44

Como muy bien dice Ramón de España, "personal de derribo"

#14 Fèlix, Santa Maria de Besora, 17/03/2021 - 14:50

Muy en la línea chapucera indepe, ponen a una tragicómica oradora de portavoz. Le cuesta expresarse y su fluidez discursiva es nula; de ahí ese tono de miedo escénico cuando habla, que no junte dos sílabas sin mirar antes las notas que le han escrito o que repita hasta el hastío un sinfín de frases refritas, absoluta morralla verbal.