Publicitat
Política · 15 de Maig de 2014. 16:25h.

La setmana negra del PSC

El TSJC imputa la diputada Montserrat Capdevila l'endemà de l'acusació contra Daniel Fernández

La setmana negra del PSC

Una imatge de la diputada del PSC al Parlament, Monserrat Capdevila

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha imputat aquest dijous la diputada del PSC al Parlament, Montserrat Capdevila, per un presumpte delicte de malversació de fons públics per haver pagat suposadament viatges personals amb l’AVE amb la targeta que li subministra la cambra catalana.

Capdevila haurà de declarar el pròxim 28 de maig davant la sala civil i penal del TSJC per concretar la imputació per un ús fraudulent de la targeta del Parlament. Segons la interlocutòria judicial, l’hauria fet servir entre el 2010 i el 2012 per “realitzar presumptament diversos viatges d’anada i tornada en tren entre Barcelona i Madrid, segons sembla, estrictament personals no relacionats amb l’exercici de la seva tasca parlamentària”.

Concretament la diputada del PSC hauria fet 12 viatges “personals” en aquell període de temps, amb un cost superior de més de 4.300 euros, que s’haurien abonat “amb fons públics del Parlament de Catalunya”. 

La diputada socialista es va defensar el passat de gener respecte aquesta acusació afirmant en el seu blog que “un ús torçat dels instruments jurídics de l’estat de dret ha buscat desestabilitzar-me personalment i políticament. Aquests mètodes em produeixen la màxima repugnància i fàstic. Mai no he comès un acte il·lícit en l’àmbit de les meves responsabilitats”, assegurava.

Amb aquesta nova imputació, Montserrat Capdevila és la quarta diputada imputada, juntament amb els diputats de CiU, Oriol Pujol i Xavier Crespo i el del PSC, Daniel Fernández. L’exportaveu de Ciutadans (C’s), Jordi Cañas, ha estat l’únic que ha deixat el seu escó al Parlament després de ser imputat per un presumpte delicte de de frau fiscal.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#10 Tenim els polítics, que ens mereixem, 16/05/2014 - 09:41

Un bon "jolgorio" va muntar la Sra Diputada amb els nostres diners i jo cobrant 970€ nets per 40 hores setmanals i ara ens diran que, va anar a Madrit a vetllar pels nostres interesos, tan és així que va anar de nit i va tornar de matinada per poguer treballar de nit i de dia, .

#9 Lluis, Barcelona, 16/05/2014 - 00:05

I si li afegim el ridicul del Nsvarto amb el "cop de puny" que va rebre....

#8 pip, igualada, 15/05/2014 - 22:21

El cas és no parlar de l'Oriol Pujol. Ni de Jordi Pujol. Ni de l'altre Jordi Pujol. Ni de les dones dels Pujol. Ni de les amants. Ni de les martingales dels Pujol per Andorra, Suïssa, Luxemburg, Liechtestein, els EUA, Mèxic, Panamà, Brasil. l'Argentina, les illes Caiman, Guernsey, Mònaco i Gabon.

#8.1 Lluis Caralt, Barcelona Barri de Sants, 16/05/2014 - 09:45

I aixó que dius, eximeix la xoriçada que fan algún polítics corruptes siguin del partit que siguin? Si es demostra el que ha fet aquesta dona és de Jutjat de guàrdia, 12 dies 4.400€!!!! (debia contratar un vagó per ella sola amb els diners dels contribuents)

#7 Pep, BARCELONA, 15/05/2014 - 20:26

A la tercera, segur que surt la Chacón per algun tripijoc quan era ministra de Defensa...

#6 Baixa Manel, Sant Sadurni de dalt, 15/05/2014 - 20:23

els socialistes corruptes? campanya de difamació...la culpa és de l´Oriol Pujol que va comprar aquests bitllets TOT INCLOS CAP DE SETMANA AMICS I CONEGUTS amb la tarjeta clicada de la Capdevila..no hi ha dret!