Publicitat
Política · 14 de Juliol de 2009. 19:38h.

La societat civil avala Castells

Patronals, sindicats i la Cambra donen suport a l'acord sobre el nou model de finançament

La societat civil avala Castells

El conseller d'Economia, Antoni Castells

Les entitats representatives de la societat civil catalana han donat suport  al nou model de finançament, després de l'aval del Govern de la Generalitat. La Cambra de Comerç de Barcelona, les patronals Foment de Treball, Cepime i Pimec, i els sindicats CCOO i UGT han avalat el sistema que el conseller d'Economia, Antoni Castells, els ha presentat aquest dimarts a la tarda en una reunió d'una hora i mitja a la seu del Departament. Foment de Treball també ha demanat a CiU i PPC que se sumin a l'acord.

En la reunió amb Antoni Castells han participat el president de la Cambra, Miquel Valls; el de Foment, Joan Rosell; el de Cepime, Eusebi Cima; el de Pimec, Josep González, i els secretaris generals de CCOO, Joan Carles Gallego, i la UGT, Josep Maria Álvarez.

Castells els ha rebut després d'haver concretat per primera vegada una forquilla de xifres del finançament, que segons ha dit després de la reunió del Govern, oscil·larà entre els 3.650 i els 4.000 milions d'euros el 2012, l'any en què es consolidarà el model. Castells ha informat també que l'acord de finançament permetrà evitar una part de la retallada que havia anunciat per als pressupostos de la Generalitat d'aquest any.

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#22 qwerty, qwerty, 15/07/2009 - 12:50

Son la casta parasitaria, los actores de la democracia orgánica que representan a una pequeña minoría de trabajadores y empresarios. La solución es un Estado federal con autonomía fiscal para las partes.

#21 Esparver, Castellví, 15/07/2009 - 11:36

jo també soc societat civil i no avalo el pacte de les llenties. Vull, com a mínim, l'estatut que es va votar.

#20 Francesc, Barcelona, 15/07/2009 - 11:32

Societat Civil? Només és això la societat civil , senyors d'e-noticies? Aquest titular em recorda els més sectaris del Periódico i la Vanguardia. De què es tracta, d'informar o fer combregar amb rodes de molí?

#19 ripolletenca, ripollet, 15/07/2009 - 10:23

claro!!!! la "sociedad civil" que chupa del bote!!!!!. subvenciones para que callen

#18 qwerty, qwerty, 15/07/2009 - 10:19

La sociedad civil son los paniaguados de los sindicatos, patronales y cámaras de comercio? Vaya concepto de la sociedad civil