Publicitat
Política · 15 de Setembre de 2009. 12:00h.

La societat civil es mobilitza per TV3 al marge de Montilla

Pujol, Maragall, Rigol i Terribas donen suport a la recepció de TV3 al País Valencià

La societat civil s'ha mobilitzat a favor de la recepció de TV3 al País Valencià. La iniciativa -impulsada per la Federació Llull- ha aplegat dos expresidents de la Generalitat (Jordi Pujol i Pasqual Maragall); un del Parlament (Joan Rigol), la directora de TV3 (Mònica Terribas) i d'altres.

La iniciativa es produeix després que TV3 hagi deixat de rebre's al País Valencià -després que l'aleshores ministre d'Indústria, José Montilla, atorgués la freqüència a La Sexta de Jaume Roures- i que tots els intents del Govern català hagin estat infructuosos malgrat que IB3 i Canal 9 ja es reben a Catalunya.

La solució passa per atorgar un nou canal multiplex de TDT al Govern valencià, que per llei en té dret atès que és una comunitat bilingüe. El ministre Joan Clos ho va deixar tot llest, però els seus successors no han volgut concedir més canals de televisió a una comunitat autònoma governada pel PP amb l'afegit del cas Güertel.

També hi eren el president d'Òmnium Cultural, Jordi Porta; el president d'ACPV, Eliseu Climent; el president de l'Associació Salvador Esteve; el president de l'IEC, Salvador Giner; el secretari general de l'UGT, Josep Maria Álvarez; el secretari general de CCOO, Joan Carles Gallego; el secretari tècnic del FC Barcelona, Josep Cubells; les diputades de CiU, Carme Vidal i Joana Ortega; la diputada d'Esquerra, Marina Llansana; el diputat d'ICV, Jaume Bosch o el degà del Col·legi de Periodistes, Josep Carles Rius; entre d'altres.

Tots els noms

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#23 joan, manresa, 15/09/2009 - 18:53

Tutom sap com va anar aquest fet.El Sr.Montilla com a ministre d'Industria en sap un munt oi..?Aquest senyor es de lo més anticatalanista posibble i de lo més espanyolista posible...Gracies ERC,per fer un President tan "Honorable.."Gracies....

#22 Kropotkin, Vic, 15/09/2009 - 14:23

¿Estos de la sociedad civil, a cuanto chupan por barba por hacer el payaso? ¿No se podrian dedicar a trabajar y dejar en paz el dinero de nuestros impuestos? Vaya mangantes...

#21 RASCA, CASTELLDEFELS, 15/09/2009 - 13:11

ESTA ES LA DEMOCRACIA DE LOS FASCISTAS INDEPENDENTISTAS CATALANES MIRAR .

http://www.youtube.com/watch?v=oN079RweCys

#20 manel ferran, BCN, 15/09/2009 - 13:00

ja començá a ser hora que es digui que TV3 no es veu al País Valencià per culpa de Montilla. I que per això ERc(aganera) l'ha premiat amb la presidència de la Genialitat...¡

#19 LUIS, PATERNA, 15/09/2009 - 12:51

ESTAMOS HARTOS DE LOS FASCISTAS CATALANES SIEMPRE CON EL MISMO CUENTO VALENCIA NO ESTA SUBBORDINADA A UNA PANDA DE MAL NACIDOS CATALANES.

NO A TV3 EN LA COMUNIDAD DE VALENCIA !!!!!!