Publicitat
Política · 27 de Juliol de 2021. 09:58h.

La solitud de Dolors Bassa

L'exconsellera es queixa que quan la van detenir ningú "em va venir a defensar"

La solitud de Dolors Bassa

L'exconsellera Dolors Bassa s'ha queixat en una entrevista a Vilaweb que quan la van detenir ningú "em va venir a defensar". "Quanta gent hi havia davant de casa meva?", ha preguntat quan li han demanat sobre les crítiques per la gestió de l'1-O.

Bassa diu que "no em molesta" la crítica i afegeix que "sempre responc: en comptes d'estar al sofà fent la crítica, haguessis vingut allà". "Recordo que quan vam sortir la primera vegada, em deien que no ho havíem defensat prou. Però, qui em va venir a defensar en el moment que ens van venir a detenir? Quanta gent hi havia davant de casa meva?", ha preguntat.

L'extitular de Treball exposa que "les crítiques són molt relatives". "Crec que el Primer d'Octubre ho vam fer tan bé com vam saber. Evidentment, ara, sabent tot allò que va passar, potser faríem les coses diferents. Ho faríem millor", ha remarcat.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#17 pepe, andorra, 28/07/2021 - 09:52

a ver, muy mal no se le ve, es como junqueras, q han salido con mejor aspecto, pq hambre, lo q se dice hambre, no parece q pasen mucha. Todo lo contrario.

#15 Miguel, Hospitalet de Llobregat, 27/07/2021 - 18:10

Algunos/a de Uds. son como los pañuelos de papel: usar y tirar. Rara vez se utilizan 2 veces.

#14 Sergi Sergio, Barcelona, 27/07/2021 - 17:07

Pero que te creias, iluminada??? Dais pena.

#13 Capit@n España, Purgandus populus, 27/07/2021 - 16:49

Quina llàstima que no la van acompanyar al Gulag-Resort de la Generalitat on la van empresonar. Tots estavem a l'esglessia pregant per tal de que li arrivesin els menjars a la carta de la Carme Ruscalleda. Segur que va patir moltes tortures, maltractaments i treballs forçats. Quanta dignitat !!!

#11 Barretina a rosca, Black hole, 27/07/2021 - 14:12

Esta señora es la que fue investigada por supuesto desvío de dinero desde Asuntos Sociales para las fiestuquis de los indepes y la que exigía hablar catalán para recibir ayudas sociales hasta que recibió un requerimiento de Coscubiela para que fuera al Parlament a explicar esa "racistada' y cambio de opinión al instante.

El karma es muy cabr*