Publicitat
Política · 23 de Gener de 2012. 13:43h.

La solitud d'Ernest Maragall

Cap dirigent del PSC li dóna suport públicament

La solitud d'Ernest Maragall

Ernest Maragall

L'exconseller d'Educació Ernest Maragall va  publicar el passat 5 de gener al seu bloc una crida per crear un nou corrent dels socialistes catalans, liderada per ell, però passats 18 dies cap dirigent del partit li ha donat suport, almenys públicament. L'exconseller, via twitter, ha afirmat que "no es tracta d'una iniciativa de dirigents. Més enllà de les direccions orgàniques tambè hi ha vida".

Maragall es va posar "a disposició de tots els companys que sense renunciar a la seva condició d'afiliats, de socialistes actius, vulguin treballar obertament per a un projecte que assumeixi aquestes senyes d'identitat de forma tan decidida com irrenunciable".

"Estic convençut, en canvi, que al nostre partit hi ha molta ràbia continguda, massa silenci autoaplicat, molta soledat personal o de petits col·lectius, massa respecte per qui potser no el mereixia, però també hi ha vida, hi ha energia, intel·ligència i ambició legítima de centenars i milers de companys i companyes que segueixen creient que un altre PSC és possible", afegia.

L'exmembre del Govern tripartit també va criticar "el silenci clamorós" del PSC durant el debat d'investidura de Mariano Rajoy, on va perdre una "ocasió d'or per donar sentit a la famosa frase 'veu pròpia'". Posteriorment, va deixar clar que no dóna suport a Chacón "perquè no hi ha interès ni capacitat" per atendre les demandes dels catalans.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#15 Jose Manuel, Madrid, 24/01/2012 - 14:15

Otro PSC quiere decir otro partido como CIU, SI, ERC, Plataforma,... Yo creo que lo mejor es que en Cataluña pongan la democracia orgánica de Franco y así al menos se ahorran costes, total, si al final lo que hacen todos es atizarle a España.

#14 Kropotkin, Vic, 24/01/2012 - 10:10

Es que esto de ser intelectual catalanista debe de ser realmente duro...

#13 Francesc, Barcelona, 24/01/2012 - 02:35

Si el PSC no segueix les propostes de l'E. Maragall, s'enfonsanarà. Perdrà elecció rere elecció. N'estic segur.Ara és un partit desorientat de dalt a baix, lligat de peus i mans. Si CiU és un partit ambigu, el PSC és un partit que ha perdut del tot el nord. Es veurà d'aquí tres anys.

#13.1 jajajjajaaaaaaa, barcelona, 24/01/2012 - 08:52

Frances set anys seguint les cosignes dels maragallistes, obiolites i tota la catalanada, resultat: la ruina......FEDERACIO CATALANA DEL PSOE i els banderetes que vagin a conveniencia i la gestoria unio o que callin d´una puta vegada

#13.2 Manuel, Hospitalet de Llobregat, 24/01/2012 - 10:58

Jo no sóc catalanista. Per què no fan una federació catalana del PSOE per una banda i PSC per l' altra ? Crec que és l' única forma de resoldre el problema, i a partir d' aquí que els ciutadans decideixin amb el seu vot, no hi veig la complicació. Així jo podria votar PSOE, i qui vulgui al PSC.

#13.3 Francesc, Barcelona, 24/01/2012 - 15:53

Manuel. a la llarga penso que arribarà a això. I crec que la federació catalana del PSOE té les de perdre. A Barcelona no els votaran al Baix Llobregat i Badaona , ja ho vo veurem, si la gent arriba a ser conscient -parli el que parli- que ens estan robant.

#13.4 Francesc, Barcelona, 24/01/2012 - 15:56

Jajajaaj. És amb el PSC menys catalanista que aquest ha tret els pitjors resultats. Només cal mirar el darrer cicle electoral..... La gent ja no se'ls creu. Mira les declaracions de la sra. Chacón sobre el concert, la cap de llista per Barcelona, on, per cert, va sortir ven esquilada

#12 Joan, Barcelona, 23/01/2012 - 20:47

Mentre vas tenir càrrec calladet oi?

#11 Ernestito, Barcelona, 23/01/2012 - 20:18

Estos Maragalles son todos un poco raritos. Con lo fácil que sería apuntarse a CiU y darle la tabarra a Pujol y su cabo furriel timonel.