Publicitat
Política · 25 d'Octubre de 2011. 11:48h.

La successió de Duran a Unió

Antoni Castellà: "Qualsevol dels dirigents, i m'hi considero, ha d'estar disposat a liderar l'organització"

La successió de Duran a Unió

Castellà, a la dreta de Duran, en una reunió d'Unió

El secretari d’Universitats i membre del comitè de govern d’Unió Democràtica de Catalunya, Antoni Castellà, ha dit en una entrevista al programa El Dia a la COM que estaria disposat “a liderar l’organització” quan acabi l’etapa de Josep Antoni Duran i Lleida al capdavant del partit.

Segons Castellà, "qualsevol dels dirigents, i m’hi considero, que cregui en el seu partit i l’ ideari ha d’estar disposat” a fer-ho. Malgrat tot, ha puntualitzat que ara mateix Unió Democràtica “no està en absolut en un moment de transició”.

El secretari d’Universitats també ha valorat la feina del consell d’estudiants per aconseguir les noves beques que ofereix la Generalitat amb motiu de la pujada de taxes en les matrícules. Castellà ha afegit que això demostra que “els nostres estudiants interactuen molt en el sistema”. Per últim, el secretari d’Universitats ha apostat per un major acostament de l’empresariat al món universitari.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 laura lion king, bcn, 26/10/2011 - 08:48

El Duran ha dit que si abans de dir això ja tenies poques possibilitats, després d'aquestes declaracions encara en tens menys.

#3 jajjaajaaaaa, barcelona, 25/10/2011 - 13:43

osti vaja quadre, la vicepsicologa, els riojas, el que no digo lo que pienso sino no me votarian y el ghettos ex MDT.....mare meva

#2 Lluís Girbau, Girona, 25/10/2011 - 13:06

Aquestes declaracions menystenen a la militancia de base... Dirigisme, dirigents, ... Potser Unió es un partit només de dirigents...

#2.1 jajajjajajaaaa, barcelona, 25/10/2011 - 13:55

com a gestoria que son fan el que cal

#1 Francesc, Barcelona, 25/10/2011 - 12:54

Cal un recanvi a Unió com el pa que s'hi dóna.