Publicitat
Política · 22 de Juny de 2014. 18:30h.

"La tercera via està abocada al fracàs"

Santiago Espot: "Mas no ha de buscar cap mediació"

El líder de Catalunya Acció, Santiago Espot, considera que la tercera via “està abocada al fracàs” i ha demanat al president de la Generalitat, Artur Mas, que “no busqui la mediació” del rei Felip VI pel procés català. És “una imposició espanyola” abans de considerar que la monarquia espanyola té “poca vida”.

Espot, que aquest diumenge ha participat a la manifestació que s’ha fet a Barcelona a favor de la República, ha dit en declaracions a e-notícies que la visita del rei Felip VI el proper dijous a Girona és “una escenificació de la tercera via, per intentar que la monarquia pugui mantenir Catalunya i Espanya”.

“Però crec que això esta abocat al fracàs, ha estat coronat d'amagatotis, sense caps d'estat estrangers, es una monarquia amb poca vida”, ha afegit.

Sobre les paraules del president de la Generalitat, Artur Mas, que ha deixat la porta oberta a que Felip VI faci de mediador pel procés català ha assegurat que “el president ha d'aprendre del catalanisme polític, sempre l’han enredat els borbons (Alfons XIII, Joan de Borbó, Juan Carles I)”.

“Ara no ha de buscar cap altre mediació que la internacional, el buscar la mediació de un Borbó és antiga i passada, sense sentit, s’ha d'aprendre de la historia, la mediació borbònica es una imposició espanyola”.

Espot, durant la manifestació
Publicitat
Publicitat

36 Comentaris

Publicitat
#23 Jordi Romaguera, L´Hospitalet de Llobregat, 24/06/2014 - 18:22

Gràcies mestres. Puc signar tot el que dieu.

#22 Papaluna, Barcelona, 23/06/2014 - 18:25

Quina mena de butlla té aquest fanàtic comissari polític que s'ha muntat un partit (que no vota ni Déu) per poder anar pel món dient que n'és el president? Que no ha demostrat per activa i per passiva que és un exaltat que no pot conviure amb tercers en un plató? Com es finança? Venent sabatilles?

#21 cano86, Sant Feliu Ll., 23/06/2014 - 14:35

Pero que mal me cae este hombre!!! Este era el chivato que decía quien no rotulaba en catalán para que multarán a los comercios, gente que lucHa por salir adelante para vivir y si encuentra a gentuza como el S. Espot. MENUDO CHIVATOO!!

#20 BEJOTA, BCN, 23/06/2014 - 13:16

A TOTAS LES ELECSIONS ELS UNIONISTAS SON CLARA MINURIA, COM A LAS ULTIMAS DE CAT HON I VA HABER UN 70% DE PARTISIPASIÓ. LA MAJORIA SILENCIOSA NO APAREIX PER ENLLOC

#20.1 BEJOTA, BCN, 23/06/2014 - 14:25

DON'T USE MY NICK ,PLEASE.

#19 BEJOTA, bcn, 23/06/2014 - 12:57

En una entrevista a la cnn.

Mas reconeix que el suport a la secessió no assoleix la meitat de la població catalana."He llegit que ni tan sols la meitat vol separar-se d'Espanya", li plantegen. Al que Mas respon: "Bé, això és veritat". També evita contestar per la secesió