Publicitat
Política · 28 de Març de 2014. 20:31h.

La tercera via ha de venir "de tot l'Estat"

Mas recorda que "totes les terceres vies han acabat amb un nivell més o menys alt de frustració"

La tercera via ha de venir "de tot l'Estat"

Mas, amb Duran, en una imatge d'arxiu

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha assegurat que l’anomenada tercera via ha de venir “de tot l’Estat”. “I s’ha de votar a les urnes”, ha afegit en una entrevista concedida per al número 400 de la revista L’Avenç.

El cap de l’Executiu català ha comentat que la seva posició és que "nosaltres, com a país, no podem menystenir una oferta que pugui venir de l’Estat, però ha de ser una proposta de tot l’Estat, i s’ha de votar a les urnes”.

“Si és d’una part de l’Estat, i pretenen que jo o un altre líder polític català vagi allà a desfer l’enrenou i a assumir, sols, la responsabilitat d’un pacte que després no compliran, que no hi comptin. Si és d’una altra manera, escoltarem”, ha afegit.

D’altra banda, preguntat sobre si acceptaria una tercera via com la que proposa el PSOE ha dit que “que la posin sobre la taula”. En aquest sentit, ha revelat que dirigents socialistes com el mateix Alfredo Pérez Rubalcaba o la presidenta d’Andalusia, Susana Díaz, ja li han parlat d’aquest tema.

El president ha dit “que consti que jo aprecio els esforços”, però ha recordat que després de “tota l’experiència acumulada en més de cent anys d’acció catalanista” s’ha demostrat que “totes les terceres vies han acabat amb un nivell més o menys alt de frustració”.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#1 BEJOTA, bcn, 29/03/2014 - 12:55

Las críticas de Juan Rosell y Joaquim Gay de Montellà se sumaron al manifiesto en contra del proceso soberanista presentado la semana pasada por ejecutivos alemanes con negocio en la región. El escrito, que arrancó con 60 firmas, cuenta ya con 200 afiliaciones.

#1.1 Atajo, Bcn, 29/03/2014 - 13:57

Y la ANC com mas de 30000!