Publicitat
Política · 1 de Setembre de 2018. 18:47h.

“La tercera via” també penja llaços

Reivindiquen diferents causes davant la "confrontació" entre independentistes i unionistes

“La tercera via” també penja llaços

Una acció del col·lectiu Un dels Nostres ha omplert de llaços de colors el Born i el Parc de la Ciutadella per assenyalar problemes socials que encara s’estan reivindicant però que, asseguren, han quedat eclipsats per les polèmiques entorn els llaços grocs, tal i com ha informat BTV.

Un dels Nostres és un col·lectiu d’esquerres i progressista, nascut el 2003, que s’ha definit aquest dissabte com la “tercera via” davant de la confrontació entre independentistes i unionistes. Durant l’acció han penjat llaços de tots colors excepte groc, vermell i taronja per evitar que es relacionin amb altres causes o partits polítics.

El president de l’organització, Joan Estrada, ha lamentat “aquesta retroalimentació de l’espanyolisme més ranci amb l’independentisme d’aquí. Viuen de la confrontació. Els nostres llaços són tercera via. Aquesta tercera via de gent d’esquerres que volem un país d’esquerres i que pensi en les persones”.

Per tot plegat, des del col·lectiu Un dels Nostres animen la població que s’uneixi a l’acció que han impulsat per recordar altres problemes que hi ha sobre la taula i que també cal abordar.

Amb el color rosa han volgut recordar la lluita contra el càncer de mama; amb el color verd han protestat contra les retallades en educació; el blau ha servit per no oblidar la crisi dels refugiats que encara es viu al mar Mediterrani, mentre que el negre ha servit per alçar la veu contra la violència masclista.

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#13 Pan con tomate y jamón Ibérico, II*II Catalonia Banana Republic , 02/09/2018 - 10:04

Españolismo rancio..., pero el catalanismo racista como es de aquí, no es tan malo... equidistancia Podemita.
¿Ya no quedan en Cataluña "ecologistas" contrarios a la contaminación?
Esto no es una república, por mucho que se empeñe el Torrat, ¡es un circo! ¡viva el plástico!

#12 Capit@n España, Verrugueros y podemitas = separatas encubiertos., 01/09/2018 - 22:50

“aquesta retroalimentació de l’espanyolisme més ranci...." Aquí he parado de leer..

#12.1 Alejandro, Barcelona, 02/09/2018 - 09:27

Exacto, capitan. Todo iba bien, todo creíble, hasta llegar a ese insulto hacia los constitucionalistas, el buen hombre piensa que defender la democracia es de ser "españolista rancio" y, esa frase ya nos dice bastantes cosas de cómo piensa realmente él.

#11 Peponcillo, Zaragoza, 01/09/2018 - 21:40

Aquí llegan los "equidistantes". Como en su momento en el País Vasco: posición intermedia entre una banda terrorista y un gobierno democrático.

#10 sr Pepito, Lerida, 01/09/2018 - 21:15

Más basura para Cataluña.

#9 Galba, Barcelona, 01/09/2018 - 20:42

Prou si us plau! Aquest ja no es un pais sino un circ. Prou!