Publicitat
Política · 30 de Gener de 2019. 08:46h.

La topada Puigdemont-Junqueras enterboleix la relació entre ERC i la Crida a les portes del judici

El líder d'ERC diu que no va marxar com "Sòcrates, Sèneca o Ciceró" i l'expresident li demana "paciència"

La topada Puigdemont-Junqueras enterboleix la relació entre ERC i la Crida a les portes del judici

L'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha replicat les declaracions d'Oriol Junqueras al diari francès Le Figaro on el president d'ERC afirmava que havia decidit no fugir després de la declaració d'independència per "responsabilitat davant els meus ciutadans".

Puigdemont ha replicat Junqueras que "tots sabem on érem i el que vam fer, jo sempre he dit que tindré paciència fins a la sentència. Després, cadascun explicarà el que hagi de explicar ". A més ha recordat al líder d'ERC que "l'adversari és l'autoritarisme de l'Estat".

Junqueras va explicar que "jo em vaig quedar a Catalunya per sentit de responsabilitat davant els meus ciutadans. Sòcrates, Sèneca o Ciceró van tenir la possibilitat de fugir, però no ho van fer, aquesta responsabilitat cívica i ètica m'impressiona molt". "Nosaltres tenim desgraciadament la possibilitat de viure la presó des de l'interior. Que un responsable polític conegui la realitat d'aquest altre costat té, jo crec, un valor ètic", va afegir.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Josep, Lleida, 30/01/2019 - 11:25

Io ricordo....... Junqueres al Puchi

#5 El buen soldado Svejk, Osetia del sur, 30/01/2019 - 09:56

Vale, puede q la andanada pcpal vaya contra Puchi, pero Oriol debe recordar, q la tradición "escapista" de ERC viene de lejos, recordemos a Companys escapando a Francia x las cloacas y actualmente a Marta "lluitarem fins al final" Rovira....a lo mejor Junqueras lo dice x eso

#4 Lluc, Barcelona, 30/01/2019 - 09:46

El pastisser-boig ha quedat ben retratat pel seu ex-soci. El que es alucinant es que el pocavergonya de Waterloo encara tingui seguidors i gent que li financia una vida de luxe, despres de la traició que els ha fet a tots "demà tots al despatx", "si em voteu tornaré" aquest bandarra hauria de quedar desterrat i en la miseria més absoluta i sever

#3 botifler1914, Sinitaca, 30/01/2019 - 09:42

Gracias mossen Oriol, tus obras serán recompensadas en el cielo, en la tierra dedicate a seducir que vas muy bien.

#2 Tabarnés puro, Barcino, 30/01/2019 - 09:29

"tots sabem on érem i el que vam fer"...
Claro que sí, Fuigdemont: "demà, tots als despatxos!!"

Eso no justifica las pajas mentales del Ciniqueras, pero a tí te deja a la altura del betún, majete.