Publicitat
Política · 18 d'Octubre de 2011. 13:54h.

"La trajectòria de Miquel Sellarès és impecable"

Alfred Bosch considera que l'exsecretari de Comunicació "és dels millors" malgrat que va haver de dimitir

"La trajectòria de Miquel Sellarès és impecable"

Bosch, amb els candidats d'ERC a les generals entre els quals hi ha Sellarès, a la dreta

El candidat d'Esquerra a les eleccions generals, Alfred Bosch, ha assegurat que la trajectòria de l'excap de comunicació del primer tripartit, Miquel Sellarès, "és impecable", tot i que va haver de dimitir del seu càrrec al Govern pel cas de l'informe que classificava els mitjans de comunicació.

En declaracions a e-notícies, ha manifestat que "és un patriota inqüestionable, que ha tirat endavant iniciatives úniques des de l'Assamblea de Catalunya passant després per altres iniciatives com ara mateix desembocant en la Assamblea Nacional de Catalunya, a banda de contribuir en diversos moments en la construcció del país en diversos governs".

Preguntat sobre la dimissió de Sellarès, Bosch només ha apuntat que "no hi hem d'entrar en aquestes coses. Cadascú té la trajectòria que té, i en general la trajectòria de MIquel Sellarés és impecable. Quan entres a Govern has d'afrontar problemes. Li ha passat a tothom".

Per últim, ha assenyalat que "pensem que és una tria inqüestionable, és dels millors que podem incorporar. I a més, per transmetre aquesta idea de tranversalitat, perquè sempre ha intentat agrupar a gent de totes les procedències a l'entorn de la defensa del país".

D'altra banda, el candidat d'ERC ha manifestat sobre les darreres enquestes que "anem bé i sembla que l'aposta de cohesió i unir esforços està arribant. Jo crec que, amb independència dels resultats, tenim la certesa que siguem els que siguem parlarem amb veu alta, clara i ferma". "L'adhesió a la independència està en augment i espero que això rebi el suport i les simpaties de la gent", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#12 pepito, barcelona, 18/10/2011 - 21:01

el sr sellares es un vividor impecable desde hace 30 años.El y el sr Climent de valencia han sido (son) los mayores chupadores de subvenciones de toda la historia desde Wifred el Pilòs hasta hoy

#11 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 18/10/2011 - 19:43

No cabe duda de que Sellarès es listo y sabe mucho. Ha cobrado sueldos astronómicos y buenas subvenciones en nombre de la Patria, y encima aparece como víctima. Si ficha por ERC, un partido con mal pasado y sin futuro, es que debe andar algo apurado.

#10 Periodico-Vanguadia-, Barcelona UNIONISTA, 18/10/2011 - 18:14

En qualsevol cas la dimissió den Sellarès va ser per fe fer un informe que es denunciava la manipulació dels mitjans de comunicació a Catalunya. Pel que sembla aquests mitjans tenien i tenen avui encara molt poder, fora i dins del govern. Per cert, tots contraris a la presència d'ERC al govern.

#9 Patateta, Horta, 18/10/2011 - 16:53

ha ha ha!!! no pot ser, un altre noticia parlant del sr Sellarés. Quina obsessió, deu meu!! però que us ha fet aquest home? sempre magnificant petits temes i minimitzant una trajectoria impecable i una vida entregada al servir el país.

#8 Magda, Barcelona, 18/10/2011 - 16:42

No "pillo" això de que el Bosch no parla en català als seus fills? De què va això? Algú m'ho pot aclarir???

#8.1 Jordi, Barcelona, 18/10/2011 - 17:54

Fes-li tu mateixa la pregunta en qualsevol acte públic i ho comprovaràs. Tampoc és cap pecat, crec jo.