Publicitat
Política · 9 d'Octubre de 2019. 16:47h.

La trampa de TV3 per esquivar la Junta Electoral

Esmenten "presos polítics" i "exili" amb l'excusa que no ho poden fer

La trampa de TV3 per esquivar la Junta Electoral

TV3 ha tornat a mencionar les paraules "presos polítics", "exili", "Consell de la República" i "Assemblea de Càrrecs Electes" per recordar les paraules que la Junta Electoral ha prohibit als mitjans de la CCMA emprar. Durant l'emissió del Telenotícies migdia d'aquest dimecres, TV3 ha recordat les paraules que no ha pogut utilitzar en la peça informativa mencionant-les i mostrant-les en pantalla.

"En obligat compliment de la resolució de la Junta Electoral Provincial, aquest informatiu té prohibit fer servir expressions com "EXILI" o "PRESOS POLÍTICS". Per primer cop, a més, s'imposen els qualificatius concrets d'"AUTOPROCLAMAT" i "AUTOANOMENAT" quan s'informi del Consell per la República i de l'Assemblea de càrrecs electes" han recordat en l'informatiu.

La Junta Electoral de Barcelona va prohibir aquest dimarts a TV3, Catalunya Ràdio i a la resta de mitjans de la CCMA dir “Consell de la República”, “Assemblea de Càrrecs Electes”, “presos polítics” i “exili” durant tot el període electoral per considerar que vulneren el “principi de pluralisme polític”.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#17 Jordi br, L'h, 10/10/2019 - 09:43

A este juego ha querido jugar la JEC, prohibiendo ciertas palabras y consintienfo que otros digan diciendo golpistas, golpe de estado,...cuando no hay sentencia. Tv3 se limita a informar a diario de lo que dice la JEC, donde esta el problema?

#16 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 09/10/2019 - 23:16

¿Y a quién le extraña? Ya lo dije el otro día que se pasarían a la Junta electoral por los cojones y que el único lenguaje que entienden es aquel en el que se le habló a los de Canal 9. El paro es lo único que entienden. Mientras no se haga eso se seguirán riendo de todos.

#15 Argonauta, Argos, 09/10/2019 - 22:45

Saben q no les pasa nada, la impunidad es absoluta

#14 Guineu, Barna, 09/10/2019 - 21:11

No sería mejor prohibir TV3 .Y acabarían los problemas.para la propaganda ya tienen a los lameculos de RAC1.


#13 Narcís de la Ceba, Sant Higini de Matafaluga, 09/10/2019 - 20:42

Això és una jugada mestra!!

Quanta dignitat!!