Publicitat
Política · 30 de Gener de 2020. 15:10h.

La treva entre ERC i PSOE dura tres setmanes

Sabrià acusa els socialistes d'"incompliment flagrant" per ajornar la mesa de negociació

La treva entre ERC i PSOE dura tres setmanes

El portaveu d'ERC, Sergi Sabrià, ha criticat en una piulada a twitter la decisió del govern espanyol d'ajornar la mesa de negociació fins a després de les eleccions catalanes. El govern del POSE ha informat que només parlarà amb Torra de "problemes urgents" com les conseqüències del Glòria.

És tracta del primer conflicte entre ERC i PSOE després que l'abstenció dels republicans, el passat 7 de gener, possibilités investir Pedro Sánchez president espanyol.

"Ajornar la mesa de negociació és un incompliment flagrant de l’acord i una irresponsabilitat absoluta. No tenim temps per perdre. Queden molts mesos per les eleccions. És urgent obrir la via política. A la reunió entre presidents cal posar data imminent a la mesa entre governs", diu Sabrià.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU UN CATALÀ EMPRENYAT , SABRIÀ E.R.C. y P.S.O.E. =P.S.C. AMICS PER SEMPRE OU PITJOR QUE LES RATES QUE CORREN PER EL, 30/01/2020 - 22:16

SABRIÀ Feu TEATRE Molta Comedia voleu fer veure , que hos peleais amb ELS DEL P.S.O.E. DE PEDRO SANCHES Cuan tots saben les APROBAREIS ELS PRESSUPOSTOS DE FRANC .. Fareu tot lo que v olgui PEDRO SANCHES O EL P.S.C. Sou uns JUDAS JA NO SIU DE FIAR . Sabrià es bo tingueu POR DE TINDRA UN VOT DE CASTIG Quel tindreu segur

#6 Veciana, Barcelona, 30/01/2020 - 18:01

Toooontos !!!!!
Toooontos !!!!!
Toooontos !!!!!

#5 Pere, Bsarcelona, 30/01/2020 - 16:25

IDIOTAS !!!!!!

#4 Adrián, Barcelona, 30/01/2020 - 16:09

¿Qué os creíais ilusos? Pedro Sánchez I el mentiroso ahora ya es presidente y le importa poco una mentira más. La cosa va a quedar en que vosotros habéis engañado a los catalanes y el presidente Sánchez os habría engañado a vosotros.

#3 botifler1914, Waterpus, 30/01/2020 - 15:46

A veces es mejor ir de frente que ir de listo.