Publicitat
Política · 13 de Desembre de 2016. 20:10h.

"La UAB serà la tomba del feixisme"

Un grup d'independentistes intenta boicotejar un acte de SCC           

"La UAB serà la tomba del feixisme"

Joves antifeixistes i els vigilants de seguretat davant la sala on es feia l'acte dels joves de SCC

Un grup de joves antifeixistes de la UAB han intentat boicotejar l’acte que els joves de Societat Civil Catalana havien organitzat aquest dimarts a la universitat. Deu vigilants de seguretat els han impedit entrar a la sala on SCC celebrava l’acte. S’han viscut moments de tensió i els joves antifeixistes han cridat proclames com “l’Autònoma serà la tomba del feixisme” o "fora feixistes de la universitat”.

Els joves antifeixistes han pintat un mural on es llegia “no sou dissidents si defenseu: l'Estat espanyol, el règim del 78, la monarquia, l'OTAN, el capitalisme i el patriarcat, i la repressió política. Fora SCC de la UAB”.

La professora que es va negar a obrir la seva escola per celebrar el 9N, Dolores Agenjo, ha participat en l’acte i ha comparat els joves que estaven intentant fer el boicot amb el “front de joventuts hitlerianes”. “Marcaven amb una estrella groga els que odiaven. El nacionalisme es bassa en l’odi”, ha afegit.

“Tot el nacionalisme és totalitari: no hi ha nacionalisme dolent ni menys dolent”, ha reblat. També ha titllat els antifeixistes de "feixistes”. “No saben que ho són, són uns ignorants”, ha etzibat.

Els joves de SCC van haver de ser protegits pels Mossos aquest dilluns a l’intentar col·locar una carpa a la universitat. En l’acte d’avui, Societat Civil Catalana ha projectat el documental 'Dissidents'.

L’acte s’ha fet en una altra sala ja que un grup d’antifeixistes han ocupat el despatx on estava previst celebrar-ho. Fins a la UAB, avui s’han desplaçat la diputada de Ciutadans, Susana Beltran i els diputats del PPC Juan Milian i Fernando Sánchez. També hi ha assistit l’expresident de SCC, Rafael Arenas i el secretari de l’entitat i exdiputat de C’s, José Domingo.

Publicitat
Publicitat

49 Comentaris

Publicitat
#42 el talp venjador, Bcn, 15/12/2016 - 12:02

l'únic que aconsegueixen aquests brètols és donar publicitat a un grupúscul tan minoritari que com aquesta genteta de SCC, que no son capaços ni d'omplir la Plaça Catalunya a les seves convocatòries, i donar per a dir que el indepes són violents.

#40 Juan, Palma, 14/12/2016 - 20:58

Este empecinamiento en llamar antifascistas a estos matones es enfermizo. ¿el que pone los titulares es uno de ellos o qué? Porque si no no lo entiendo.

#39 M, Sabadell, 14/12/2016 - 20:45

"La UAB será la tumba del fascismo"
Por lo que se está viendo, mas que la tumba es un criadero de fascistas.

#38 Gregari, VNG, 14/12/2016 - 18:05

Fue Churchill que dijo: Los fascistas del futuro se llamarán a si mismos antifascistas.
¿Qué grande!

#37 Gregari, VNG, 14/12/2016 - 17:40

Tenemos suerte de que no tienen armas, y sólo gritan. Porque odio para matar no les falta.