Publicitat
Política · 10 d'Octubre de 2017. 16:35h.

La UE reclama a Puigdemont que aturi la DUI

Donald Tusk li ha demanat que "respecti l'ordre constitucional"

La UE reclama a Puigdemont que aturi la DUI

El president del Consell Europeu, Donald Tusk, ha enviat un clar missatge al President de la Generalitat per a reclamar-li que no declari unilateralment la independència de Catalunya, ja que impossibilitaria el diàleg. 

Donald Tusk ha demanat al president Carles Puigdemont que no "anunciï una decisió que faria impossible el diàleg", a través d'un missatge a twitterTusk ha afirmat que "mirem sempre el que ens uneix, units en la diversitat". El president del Consell Europeu ha recalcat les paraules que ell mateix ha pronunciat durant un debat al Comitè de les Regions de la Unió Europea en les que ha dit "avui li demano a vostè que respecti l'ordre constitucional i que no anunciï una decisió que faria aquest diàleg impossible". 

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#9 Jordi Perpinyà, Perpinyà (Catalunya), 10/10/2017 - 18:52

Mohamed El-Erian, guru financer, retreu en un article a Bloomberg la violència de l'Estat espanyol i exigeix diàleg amb Catalunya.

#9.1 Puigdemont s'ha rajat, Alacarcel, 10/10/2017 - 21:46

El Puigdemont s'ha rajat. Ole.

#8 Jordi Perpinyà, Perpinyà (Catalunya), 10/10/2017 - 18:45

Ian Duncan, ministre per Escòcia del govern britànic, defineix l'actuació de la policia espanyola de "bloodshed" amb una traducció literal de "vessament de sang" i que també es pot usar per a referir-se a una matança.

#7 Jordi Perpinyà, Perpinyà (Catalunya), 10/10/2017 - 18:41

El diari Frankfurter Allgemeine, sense cap mena de dubtes el més influent a Alemanya, ha publicat un extens reportatge parlant de Catalunya i de la possibilitat real de ser independent des d’un punt econòmic.
Arriba a la conclusió que “La resposta és sí”, i així ho afirma sense mitges tintes el diari alemany, que té gran influència dins e

#6 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 10/10/2017 - 18:20

De l'orgull d'Espanya a la vergonya d'Europa en menys de sis anys.
Felicitats. D'això ja no ens recuperarem en anys, surti com surti.

#5 Rodejet, Barcelona, 10/10/2017 - 17:38

Jo demano que la Unió Europea aturi la DUI, Degradació Unilateral irreversible que està vivint la Unió Europea des de fa més de 10 anys, la Unió Europea comença a ser hora que representi Europa i la seva ciutadania.