Publicitat
Política · 4 de Juny de 2018. 22:24h.

La UGT acusa l'independentisme de “viure de l'amenaça”

El president del sindicat, Matías Carnero, assegura que “me la bufa que em titllin de feixista”

La UGT acusa l'independentisme de “viure de l'amenaça”

Cartell d'Arran

El president de la UGT a Catalunya, Matías Carnero, ha afirmat que els sindicats independentistes “viuen de la cocció i de l'amenaça”. “Els hauríem d’explicar que és un sindicat, perquè no representen ni a la seva mare”, ha reblat Carnero en un acte que Societat Civil Catalana ha celebrat aquest dilluns a les Cotxeres de Sants, a Barcelona.

Carnero ha manifestat que “me la bufa que em titllin de feixista” i s'ha definit com “català, espanyol i europeu”, després que Arran hagi dit per les xarxes socials que el president de la UGT és un “traïdor a la classe treballadora” i un “aliat del feixisme”.

El líder sindical ha afegit que les organitzacions laborals de caire independentista “no saben que és un conveni col·lecti, ni el que és una empresa ni saben res de res”. “Allò que intenten els sindicats independentistes que van aflorar en diferents sectors, potenciats i pagats per la Generalitat, és dinamitar els sindicats de classe, i ficar-se a les empreses per no parlar de feina ni de drets, sinó d’independència 'sí' o 'no'”, ha denunciat.

Carnero ha reconegut que a la UGT “ens ha passat el mateix que a la societat catalana en general: divisió, discussió i falta d'enteniment”. El líder sindical ha explicat que ha acceptat la invitació de SCC perquè “m’agraden els embolics”. “Crec que la pluralitat del poble català i espanyol no pot estar separada”, ha sentenciat.

carnero.jpg

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 Alejandro, Barcelona, 05/06/2018 - 14:25

No sé de qué se queja ahora UGT si ha estado apoyando las últimas manifestaciones independentistas a pesar de las fuertes críticas que le llovieron porque en esas manis no se reivindicaba absolutamente nada relacionado con los problemas laborales. Por mi se pueden ir a tomar viento.

#11 Purria Separata, Mollerussa, 05/06/2018 - 11:10

Lo que digan los de m ARRAN s , es irrelevante.

#9 Ana, Barcelona, 05/06/2018 - 10:13

Viendo el video de la agresión física al coche del MHexP Jordi Pujol i Soley (1988), en que habla de hablar las dos lenguas, de entenderse, de no utilizar ninguna violencia y pensar por lo que sea y por las cosas que sean, la violencia física y verbal, esto me hace pensar que el desenlace será fatal, para TODAS las partes. Para muestra Matías,

#6 Luzbell, Barcelona, 05/06/2018 - 08:23

Vale Matias ahora hay que mandar a la mierda al secretario que tenemos de la raza superior, haber si convocas una reunion de los que pagamos todavia el sindicato y debatimos

#5 Soloesmiopinion, Tabarnia, 05/06/2018 - 06:53

Hacen falta más sindicalistas calientes cómo este hombre, que se atrevan a nada contracorriente y a denunciar las presiones y amenazas mafiosas de los indepes.