Publicitat
Política · 22 de Desembre de 2010. 18:14h.

La UGT veu una "imposició"

El sindicat indica que "la veritable integració significa conèixer les dues llengues"

La UGT veu una "imposició"

Josep Maria Álvarez, en una foto d'arxiu

La UGT de Catalunya ha qualificat de "molt mala notícia" la resolució del Tribunal Suprem sobre la immersió lingüística de les escoles catalanes. El sindicat ha assegurat que "enfront d'aquest model d'integració, el TS vol imposar un model de segregació als centres educatius que, no només és insostenible al sistema públic, sinó que generarà una conflictivitat social que fins ara no existia".

El sindicat proper als socialistes ha afegit que "la veritable integració a Catalunya significa conèixer les dues llengües i això passa per la immersió lingüística". Per a la UGT, "el sistema educatiu actual -que garanteix les dues llengües oficials i una d'estrangera- es basa en un model d'integració i ha garantit la cohesió social del nostre país, sobretot pel que fa a la integració de les persones nouvingudes".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 rafael, martorell, 23/12/2010 - 17:58

ya es hora que Pepe se marche del sindicato y deje de decir gilipolleces atacando a la libertad y el derecho a decidir todos los sindicalistas no somos tan lameculos como el y sus palmeros uno de UGT.

#8 Yuri, bcn, 23/12/2010 - 12:50

És sorprenent que un sindicat estigui en contra dels drets de les persones i digui que els drets el té la llengua, no les persones.
Aquests sindicats no poden representar als treballadors, perquè es veu clar que obeeixen el que dicta el poder establert.

#7 Prou d\\\'espanya, Prou imposicions, LLIBERTAT és INDEPENDèNCIA, 22/12/2010 - 23:10

500 lleis que impossen el Castellà

http://www.plataforma-llengua.cat/media/assets/1583/500_lleis_que_imposen_el_castell__des_2009_DEF.pdf

#6 Pepe, Castelldefels, 22/12/2010 - 21:30

Yo me apunte hace más de treinta y cinco años a un sindicato de clase y he presidido la mesa de tres congresos de UGT a nivel federal, pero hace años que me di de baja porque no puedo ser cómplice de ESTA CLASE DE SINDICATOS vendidos al capital y al nacionalismo

#5 ABELARDO, Barcelona, 22/12/2010 - 19:39

Viva la libertad, incluso la de elección de lengua. No hi ha excuses per a la dictadura i la imposició, ni tampoc la nacionalista. Gracias a los tribunales que todavia mantienen su independencia pese a la presión mediática de los poderosos.