Publicitat
Política · 10 de Juny de 2018. 19:08h.

La ultradreta catalana demana "entrar en combat"

El MIC reclama catalans “amb l’arma al braç disposats al sacrifici per la pàtria”

El Moviment Identitari Català (MIC) ha celebrat aquest matí un acte al Fossar de les Moreres en homenatge al “gloriós Corpus de Sang de 1640” en el qual han reclamat “entrar en combat” contra “les forces terroristes d’Espanya”. En aquest sentit, han fet una crida “a tot el jovent” perquè s’uneixi a la seva lluita.

Els ultradretans, que portaven una pancarta on afirmaven que Espanya és “Àfrica”, han llegit un manifest on demanen “a tots els catalans estar alerta i amb l’arma al braç disposats al sacrifici cap a la pàtria”.

En aquest sentit, adverteixen que “ens preparem per a la lluita, no per morir, sinó per vèncer, per obtenir la victòria definitiva”. “El catalanisme ha de ser majoritàriament nacionalista, perquè és la força i la normalització de la pàtria”, consideren.

“El Moviment Identitari Català estarà per lluitar per la normalització de Catalunya, demanem a tot el jovent d’edat i d’esperit que aquí l’esperem, que tenen les portes obertes per estar amb nosaltres, per recordar la nostra història i sobretot per escriure el present i el futur”, indiquen.

També remarquen que “no defallirem mai, i mai caurem de genolls a terra, i mirarem l’enemic als ulls per deixar clar que els catalans lluitarem per la llibertat de la nostra població”.

“Podem ser segrestats per les forces terroristes d’Espanya, insultats o agredits, però mai serem derrotats. Aquí estem els ferms nacionalistes, els patriotes que estarem sempre a disposició del nostre Govern per entrar en combat, que ho desitgem de veritat, somiem encara en el dia de la victòria definitiva”, sentencien. 38038-2.jpg 99349-3.jpg  

Publicitat

87 Comentaris

Publicitat
#61 PJ, Barcelona, 15/06/2018 - 11:10

Hi ha alguna diferencia entre el que era abans Unitat Nacional Catalana i aquests del MIC? em semblen els mateixos 4 gats però amb sigles diferents.. Hi ha d'haver de tot en aquest món

#60 Antimierdecillas, Madrid, 12/06/2018 - 18:11

Os esperamos, trozos de mierdecillas. Que pronto corra la sangre, paséis a la historia y volvamos a vivir tranquilos.

#59 Raimon, Brighton, 12/06/2018 - 17:05

Una mica de rigor si us plau. Aquest grup no és ulttadretà, són nacionalistes catalans i independentistes. No estaria malament una notícia amb una rectificació i unes disculpes.
Aquí teniu el comunicat de premsa http://www.movimentidentitaricatala.com/comunicat-de-premsa/

#58 Vlac, Barcelona, 12/06/2018 - 13:51

Analicemos el ejército Catalán : General en jefe, el terrorista Bentanachs. Brigadas a las que manda: Elfos
( los que llevan las sienes rapadas y cola de caballo), Niñatos de Arrán, cupaires, estudiantes de cuchillerato que se hacen pasar por universitarios, y en el frente , mimosos de escuadra llevando pancartas y obsesionados para tapar la jeta

#57 Petersellers, Bcn, 12/06/2018 - 12:47

Pringados, bocazas,paletos, simios, inadaptados, microcefalos