Publicitat
Política · 12 de Maig de 2009. 08:58h.

La ultradreta europea s'oposa a la construcció de mesquites

Anglada participa en una manifestació al costat de dirigents alemanys, austríacs, flamencs i txecs

La ultradreta europea s'oposa a la construcció de mesquites

Anglada, durant l'acte

Plataforma per Catalunya (PxC) va participar en la manifestació d'aquest cap de setmana a la regió de Renània-Westfàlia (Colònia-Alemanya) per l'organització Pro-Köln.
 
En la manifestació del dissabte, que tenia com a objectiu oposar-se a la construcció de la mesquita més gran d'Europa a Colònia, va prendre la paraula Josep Anglada al costat d'altres líders identitaris europeus com ara Filip Dewinter (VB), Markus Beisicht (Pro-Köln), Harald Vilimsky (FPÖ), Robert Spieler (NDP), Anmick Martin (MNR) iPetra Edelmannová (Partit Nacional txec).
 
Durant la seva intervenció, Josep Anglada va qualificar de “covards, d’impresentables i possiblement de futurs terroristes” els radicals d'extrema esquerra. Anglada també va assegurar que “en aquesta lluita contra l’Islam no estàvem sols, ja que som moltes les persones que com nosaltres veiem l’Islam com l’enemic d’occident” i va afegir que “defensar la nostra identitat, les nostres tradicions i la nostra cultura no és ser racista, sinó que és una obligació de qualsevol ésser humà”.

Per acabar, Anglada va dir que “Europa i occident estan en perill, i nosaltres com a catòlics i cristians volem Catedrals i no mesquites, per això, avui demano la unitat de totes les formacions polítiques identitàries europees per fer front a aquesta invasió que estem patint en el nostre continent”. Després d'Anglada, va prendre la paraula l'exalcalde de la ciutat, Jörg Uckermann, que va abandonar la CDU per integrar-se a Pro-Köln.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Francesc, Vic, 12/05/2009 - 13:46

És lògic que Angalda, antic dirigent de Fuerza Nueva, parli de la defensa d\'Occident, com a bon deixeble del dictador Franco que és.

#2 joan, manresa, 12/05/2009 - 10:52

Per desgracia ningú pot saber si te raó o no,el temps u dirá,com moltres d'altres coses que es fan are...Lo greu es que llavors ya es tard i no es pot rectificar...De totes maneras una cosa ya es certa.L'Islam s'escampa com taca d'oli,i ben programada

#1 Joan, Sabadell, 12/05/2009 - 10:01

La noticia es que Partit per Catalunya (PxCat) es presenta amb Movimento Social Republicano (MSR) a les europees. I que pxc tan europeista no ha trobat amb qui presentar-se. Pero pregunteu a qui han donat la firma els regidors que segueixen a pxc. Neutre?