Publicitat
Política · 31 de Gener de 2012. 09:38h.

La ultradreta europea s'organitza

PxC s'agruparà amb partits de França, Àustria i Bèlgica per crear una "gran aliança identitària"

La ultradreta europea s'organitza

Els membres que integranan aquesta aliança

La candidata del Front National a les eleccions presidencials franceses, Marine Le Pen, ha estat aquest cap de setmana a Àustria, convidada pel FPÖ, i ha mantingut converses amb la formació ultradretana austríaca per crear una aliança de la ultradreta a Europa.

En aquest sentit, el president de Plataforma per Catalunya, Josep Anglada, ha expressat que "s'estan aproximant posicions entre el FPÖ, al qual les enquestes situen ja com a primer partit austríac en intenció de vots, i el Front National de Marine Le Pen, que aspira seriosament a passar a la segona volta de les presidencials, el nostre també aliat i amics del VB segueixen sent claus en la formació d'una gran aliança identitària europeu”.

En aquest sentit Anglada ha subratllat que “Plataforma per Catalunya formarà part d'aquesta aliança. Avui ja som el referent identari per a Catalunya i per a tota Espanya d'aquestes formacions europees”.

Anglada també va voler assenyalar la necessitat d'aquesta sinergia identitària europea: “els pobles europeus tenim una mateixa herència cultura i ens enfrontem a les mateixes amenaces: la globalització i la invasió migratòria. Només units podrem vèncer”.

Le Pen ha estat aquest cap de setmana a Viena convidada pel líder del partit ultradretà FPÖ, Heinz-Christian Strache, com a integrant de l'Aliança Europea per a la Llibertat (EAF), que reuneix formacions europees populistes i ultradretanes. A més, al Parlament Europeu, Le Pen s'ha reunit amb el vicepresident tercer de l'Assemblea Nacional, Martin Graf (FPÖ), va sopar amb el president Strache (FPO) i i amb l'eurodiputat de el VB flamenc, Philip Clayes.

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#16 angel, krddu, 01/02/2012 - 23:38

Tot això es per culpa dels esquerra, fent llàstima als moros i que els moros viuen molt bè que nosaltres. No, no i no. 1er. els d´aquì. Ho sento, peró ja estic fart de tant favoritismes als immigrants que en fa la punyeta.

#15 angel, Krddu, 01/02/2012 - 23:34

Tremoleu, tremoleu que europa estarà net de immigrants.

#14 PEPE, BCN, 01/02/2012 - 11:26

GUAITA..RACISTES DE DIFERENT PELATGE EUROPEU JUNTETS I APRETADETS...QUE GUAI QUE ÉS EL MULTICULTURALISME...

#11 Gonzalo Bautista, Barcelona, 31/01/2012 - 15:55

Muy bien por esta unión internacional. Anglada es ya el referente de todos los identitarios españoles. Ahora todos detrás de él. Esperamos su toque de corneta. Adelante por Cataluña y por España. Visca PxC.

#9 Séneca, Barcelona, 31/01/2012 - 12:59

Es comet un gran error: Cap d'quests partits és d'extrema dreta, encara que alguns membres hagin militat fa temps en un partit així. El que la majoria d'ells defend és al ciutadà autòcton, no pas al terratenent, l'especulador o el rendista. Si les partits actuals no en saben... són l'alternativa!

#9.1 Arnau, Barcelona, 31/01/2012 - 16:30

Ah no, cap d´ ells es d´ extrema dreta, ni Anglada (ex falangista) ni Jean Marie Lepen! Tampoc l´ actual govern d´ Hongria que ja te previst obrir alguns camps de concentracio es d´ extrema dreta... la historia es repeteix...canvies la paraula immigrant per "jueu" i el discurs es directament nazi

#9.2 pepe, andorra, 31/01/2012 - 19:00

lo del derecho a la huelga y los campos de trabajo es mas bien algo comunista, los especialistas en reprimir y organizar trabajos forzados son los ultras, pero los de izquierda. Como bien se puede ver en Cuba o en China. Fueron los del GPU los q les enseñaron a las SS como hacer un campo de concentr

#9.3 Arthur, Barcelona, 31/01/2012 - 23:54

Arnau, amb tots els respectes has patinat una mica amb lo del camps de concentració.... Ningú nega que hi hagi gent d'extrema dreta, pero la politica que fan és identitaria no el que tu dius. Per mi ara mateix els que estan fent una politica de dretes dura és CiU.

#9.4 JJJ, BCN, 01/02/2012 - 01:46

Sempre el mateix, escampar que torne l'extremadreta. Es lo de sempre de l'esquerra,i ja n'estem una mica tips.