Publicitat
Política · 2 de Març de 2010. 16:31h.

La ultradreta prepara l'assalt al Parlament

Plataforma per Catalunya vol aprofitar la crisi i la immigració per entrar a la cambra

La ultradreta prepara l'assalt al Parlament

Els dirigents de Plataforma per Catalunya

La direcció de la ultradretana Plataforma per Catalunya (PxC) ha ratificat aquest dissabte Josep Anglada com a candidat a la presidència de la Generalitat juntament amb els candidats per la resta de circumscripcions. Els caps de llista ja es van anunciar en el IV Congrés de PxC que es va celebrar a Vic el 23 de novembre de 2008.
 
Josep Anglada, president del partit i regidor a l'Ajuntament de Vic, ha estat ratificat com a cap de llista per la circumscripció de Barcelona. Moisès Font, regidor d'Olot i secretari territorial de Girona, serà el cap de llista per aquesta circumscripció. Eduard Pallerola, regidor de Sant Martí de Riucorb i secretari territorial de Lleida ho farà per aquesta circumscripció. I Myriam Muñoz de Calafell ho farà per la circumscripció de Tarragona.  
 
La proclamació de Josep Anglada com a candidat a la presidència de la Generalitat, i dels tres altres caps de llista, tindrà lloc a Barcelona a l’Hotel Barceló Sants  el proper dissabte 13 de març. En aquest mateix acte es presentarà públicament la revista mensual Identitat Catalana, vinculada a PxC. I Josep Anglada entregarà el carnet de PxC a l'afiliada núm. 1.000.
 
A la reunió es van analitzar altres temes, com l'enfrontament entre Mossos i immigrants magrebins al Vendrell, així com la situació a Salt que, en paraules d’Anglada, “demostren el fracàs de les equivocades polítiques d'immigració dutes a terme pels altres partits”. També es va tocar el programa electoral per a les autonòmiques, "el principal eix del programa serà un millor control de la immigració i més seguretat ciutadana, i com a eixos col·laterals la corrupció política i la crisi".

Josep Anglada i Myriam Muñoz, candidata de PxC per Tarragona

Publicitat
Publicitat

59 Comentaris

Publicitat
#59 Susana, Barcelona, 04/03/2010 - 21:09

Ya hace días que recomiendo este partido a mis amigos. Y les está gustando.

Catalana, cristiana, europea i espanyola!!

#58 josepxicot, barcelona, 04/03/2010 - 19:26

Si defensar Catalunya,dels invasors de
tota mena,sobretot dels musulmans,es
ser fatxa,bè jo ho soc,si defensar la nos
tra identitat catalana,espanyola i europea
es ser de la´ultradreta,jo ho soc,si ser
cristià es ser un nazi,jo ho soc.Què hi
farem!!

#57 amoscaciques, girona, 04/03/2010 - 01:00

Crec q en Pep(Manresa) diu q l´Anglada és independentista...AJAJJAJAJAJAJAJAJAJA
però si era de FUERZA NUEVA...amic d´en Blas Piñar, dels d´ARRIBA ESPAÑA.
PXC és etnicista, no és independentista, per això tindrà molts vots ESP i CAT.

#56 para el que dice que es de madrid, barcelona, 03/03/2010 - 22:33

ara resultara que el nacionalistes catalanes
porten una samarreta del madrid a SALt,nen ets una mica curtet, a catalunya fins i tot els teus estem fins el monyo del islamistes:si els vols te'ls enviem tot a Madrid per renfe amb L'ave
a

#55 Montse, Tarragona, 03/03/2010 - 18:29

Aquest titular ÉS UNA VERGONYA, una MANIPULACIÓ i un INSULT per a l'intel·ligència. HI ha moltíssima gent que el que diu PXC està totalment d'acord i no per això se'ls ha de desqualificar de si és ULTRADRETA ni FATXA. PENÓS!.