Publicitat
Política · 20 de Novembre de 2014. 11:51h.

La ultradreta surt en defensa del cap de l'Exèrcit de Terra

Falange considera que "ha rebut més duresa que la que mereixen els separatistes sediciosos"

La ultradreta surt en defensa del cap de l'Exèrcit de Terra

Membres de Falange, en una imatge d'arxiu

Falange Española de les JONS desitja "manifestar el seu suport al cap de l'Exèrcit de Terra, general Buj, sobre la delicada situació política espanyola". "El general ha insinuat el sentir de milions d'espanyols: que Rajoy viu arraconat covardament, davant l'assetjament separatista, que els violents han tornat a obtenir una victòria, i que els militars han de defensar la Unitat d'Espanya, per ser la seva obligació, el seu deure i la seva vocació", indiquen.

Per això, Falange Española de les JONS dóna suport al General, "qui ha rebut més duresa que la que mereixen els separatistes sediciosos". "La progressia li ha retret la seva gosadia, alhora que demanen explicacions. El seu delicte, dir: 'Ens fa mal Espanya, ens fa mal Catalunya i els casos de corrupció que cada dia veiem a la premsa'".

"Els qui haurien de preocupar els polítics són aquells que han provocat la ruptura social a Catalunya, els que ho han permès, i els que encoratgen un futur de confrontació social. Ells són els qui volen dividir els espanyols", conclouen.

Jaime Domínguez Buj

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#7 josepxicot, Barcelona, 21/11/2014 - 12:44

És molt curiós que aquesta vegada, el govern nacio
nal el seu titular de les FF.AA,no hagui dit ni mu,no
comaltres cops que es sancionava ambla dimissió
inmediata,ai ai ai,encara perdremt mal.

#6 Papaluna, Barcelona, 20/11/2014 - 19:22

Està malament dir 'Ens fa mal Espanya, ens fa mal Catalunya i els casos de corrupció que cada dia veiem a la premsa'? I que 'el sentir de milions d'espanyols es que Rajoy viu arraconat covardament, davant l'assetjament separatista'? Què no és cert? O aquí solament hi ha un pensament únic?

#5 luigi longo, bcn, 20/11/2014 - 16:40

Yo también apoyo al general, el cual tiene más razón que un santo.

#4 Neferu, Barcelona, 20/11/2014 - 14:13

Otros que están a la que salta para hacer su aparición. Me vais a perdonar pero encuentro bastante similitud entre estos del yugo y los de la estelada. En el fondo son iguales de intolerantes, iguales en el pensamiento único. iguales en su manera de odiar al contrario. Ahí están las pruebas.

#3 Quina deshumanització..., això sembla temps de dictadura!, 20/11/2014 - 12:42

No està gens bé d'amenaçar la població amb l'exèrcit. I amenaçar a qui? A gent gran que va amb paperines a votar amb els seus néts?. Per favor, esteu xalats!. QUE CONSTI QUE CATALUNYA ESTÀ PAGANT I MANTENINT A AQUEST CAP DE L'EXÈRCIT!! Una mica de respecte per favor que estem en democràcia!!!!

#3.1 francesc, Girona, 20/11/2014 - 13:48

Llegeix el text del miltitar, és fantàstic , ens comparan amb una colònia que va esdevenir independent i a més diu, condicionat per l'OTAN no espot usar la força , fantàstic !!!!