Publicitat
Política · 10 de Juliol de 2008. 09:27h.

La Vanguardia assegura que Saura vol sacrificar Baltasar

El Govern ho desmenteix i acusa el diari de no citar cap font

La Vanguardia assegura que Saura vol sacrificar Baltasar

Saura i Baltasar, en una imatge d'arxiu

El conseller d'Interior i president d'ICV, Joan Saura, ha proposatrnal president de la Generalitat, José Montilla, la destitució delrnconseller de Medi Ambient Francesc Baltasar, segons informa La Vanguardia. Saura va plantejar a Montilla fa uns dies la possibilitat de rellevar a Baltasar, dintre d'una remodelació més extensa del Govern tripartit, però el president s'ha negat.

El PSC creu que el president mantindrà la composició de l'actual govern fins al final de la legislatura. Per una altra part, segons el diari barceloní, Montilla està agraït a Baltasar per haver trobat solucions a la crisi pel transvasament d'aigua de l'Ebre. Saura, per contra, necessita renovar la direcció del seu partit pressionat pel sector més jove, que estaria format per Joan Herrera, Raül Romeva, Dolors Camats o Laia Ortiz.

El Govern, per la seva banda, "desmenteix la informació que avui apareix publicada a la portada del diari La Vanguardia en el sentit que el conseller Joan Saura hagi plantejat cap canvi al sí del Govern. El president de la Generalitat, José Montilla, i el conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, mai han mantingut cap conversa semblant al que publica el diari La Vanguardia, que no cita cap font informativa".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Guilleries, Bcn, 12/07/2008 - 02:47

Dieu "però el president s'ha negat". S'ha ofegat en Montilla? O és que s'hi ha negat?

#4 mirlo, Balaguer, 11/07/2008 - 00:51

No me extraña, el pantano de Oliana esta lleno hasta arriba que rebosa y el Baltasar venga, "Hay que poner el tubo de un metro de diametro" "DECRET DE SEQUERA, DECRET DE SEQUERA. Hala, ahora que vuelva al Ayntamiento de S Feliu.

#3 Girat, Igualada i la ............, 10/07/2008 - 22:54

Val mes que es sacrifiquin tots dos i carod amb ells,.No caura aquesta "breva"

#2 Ignasi Ripoll, Sant Carles de la Ràpita, 10/07/2008 - 10:02

Montilla està agraït a Baltasar per haver assumit tot el cost de deterior d'imatge en l'intent de transvasament, quan qui hi guanyava era el PSC-Agbar-La Caixa. Qui no està d'acord amb aquest deterior és IC-V, que en patirà el cost electoral.

#1 Jo, barcelona, 10/07/2008 - 10:00

Però a veure, en aquest pais (de pandereta), no és el president de la generalitat el que dóna els càrrecs? Des de quan un conseller li diu a un president que canvii a un altre conseller i a sobre dient-li quin nou conseller ha de posar?