Política · 17 de Desembre de 2008. 19:11h.

'La Vanguardia' deixa Boada en evidència

El diari publica el correu perquè comandaments dels Mossos anessin a la conferència de Saura

'La Vanguardia' deixa Boada en evidència

Joan Saura i Joan Boada, durant un partit al Club Esportiu dels Mossos d'Esquadra

El diari 'La Vanguardia' ha respost al repte del secretari general d'Interior, Joan Boada, que aquest matí ha dit en una ràdio que qui tingués la carta que certifica que comandaments dels Mossos han rebut instruccions d'assistir a una conferència de Joan Saura "que ens la porti".

El diari barceloní ha assegurat aquest dimecres que la direcció general de la Policia, del Departament d'Interior, va distribuir una ordre a diverses dependències policials en les quals es donava instruccions perquè s'acudís a una conferència que el conseller Joan Saura va pronunciar el passat dijous a l'auditori del Macba. Les reaccions a la noticia no han trigat a arribar i un dels que s'ha afanyat a replicar el diari del Grupo Godó ha estat el secretari general d'Interior, Joan Boada, que ha desmentit la informació en una entrevista a RAC-1 i ha afirmat que "si algú diu que existeix aquesta carta, que ens la faci arribar".

Hores més tard, l'edició digital de 'La Vanguardia' ha publicat un e-mail que dóna conformitat a la notícia que han publicat i que, a més, respon al repte llançat per Boada. L'e-mail diu el següent: "Seguint instruccions de la CGT i en relació a la invitació a la conferència 'La modernització social i ecològica de Catalunya', cal que comandaments (amb grau mínim d'inspector) de la seva regió policial assisteixin a la conferència esmentada anteriorment". L'e-mail està enviat des de l'Oficina de Suport de la Comissaria General Territorial (CGT).

Veure notícia de La Vanguardia

E-mail publicat per La Vanguardia

Publicitat
Publicitat

33 Comentaris

Publicitat
#33 Joan, Olesa, 18/12/2008 - 17:40

No m'extranyen gens aquestes instruccions. Saura i Boada formen part de l'estirpe més sectària que ha governat mai la generalitat. Fotem-los fora ja!

#32 Rubén, Agramunt, 18/12/2008 - 15:59

Això publicat per la vanguardia té menys credibilitat que una moneda de 3 euros.

A que no son capacos aquestos de denunciar-ho.?

Per cert si voleu també faig un montatge jo, que trist!

#31 Paco, tortellà, 18/12/2008 - 14:45

Ja se que és un tema per molts menor,però podrien usar un correu que estigui en català, per la generalitat no deu ser tan complicat

#30 Joan, plf, 18/12/2008 - 13:32

no ere
a una carta si no era un correu electrònic enviad a les camiseries ja que una carta encara tindria que arribat

#29 Aitor, L´H, 18/12/2008 - 10:28

El Saura es tan curt que juga a futbol amb ulleres. Aquests ecopijos son un tumor a extirpar. N´estem farts de les seves imposicions i de les seves polítiques recaptatòries..