Publicitat
Política · 2 de Desembre de 2009. 18:17h.

'La Vanguardia' demana la dimissió de Ramon Bagó

El diari troba "estrany" que "no hagi estat destituït"

'La Vanguardia' demana la dimissió de Ramon Bagó

Ramon Bagó, en una imatge d'arxiu

La Vanguardia ha demanat la dimissió de Ramon Bagó com a president del Saló Internacional de Turisme de Catalunya arran de les seves declaracions on, en to irònic, va dir que "s'hauria de matar a tots els del PP".

"Ni la ironia ni les disculpes alleugeren el malestar causat per les seves paraules textuals. En el capítol de principis i valors de Sehrs, segons es llegeix a la web d'aquest grup, figura, entre d'altres, el 'respecte a les persones'. És doncs estrany que Bagó s'expressés dijous d'una manera tan irrespetuosa. Como ho és també que no hagi dimitit del seu actual càrrec públic".

"I, més encara, que no hagi estat destituït. En el present clima de crispació, una relliscada d'aquesta envergadura és inadmissible. La gran majoria d'espanyols creu que les discrepàncies s'arreglen dialogant. Per què Bagó es manté en un càrrec públic? A qui representa amb les seves idees?", es pregunta La Vanguardia en un article de fons.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Julià el que va de neutral i és un ESPANYOLAZO, Lleida, 03/12/2009 - 15:03

Julià defensant l'assesinat? t'has pres la medicació?saps llegir?Segur que tu ets votant del psoe,el que va formar un grup terrorista que va matar més de 25 persones, o del pp,c's,upyd i enyores molt la dictadura genocida franquista.

#9 Julià, Barcelona, 03/12/2009 - 14:05

Impressionant. Entre els comentaris, un catalanista fanàtic i un espanyolista fanàtic defensant obertament l'assassinat. Són les dues cares de la mateixa moneda etnicista. Proposo tancar-los als dos junts a una habitació a veure què passa.

#8 Apadrina un quillo sevillà, Balaguer, 03/12/2009 - 13:55

Francisco doncs ja et pots anar suïcidant, perquè ets el més nacionalista de tots,el que passa que com a bon analfabet del sud no saps ni que és un nacionalista, tot el que no sigui votar al psoe,menjar fregit i viure del PER et superà, pobre quillo..

#7 jordi, calella,pp.cc., 03/12/2009 - 11:30

jo hi era i crec, honestament, que us esteu passan 100 pobles amb el sr. bagó.ell a demanat perdó i punt.tothom la caga. la vanguardia el que ha de fer es fer el seu diari en català i deixar de fer editorials pro-espanyols com el de l'altre dia.

#6 Salvador, Cassà de la Selva, 03/12/2009 - 10:52

Per una vegada que algú diu una cosa que pensa i que a més és veritat. Ànims Ramon, quan t'hi posis avisa'ns perquè necessitarem molta munició