Publicitat
Política · 14 de Febrer de 2020. 21:46h.

“La Vanguardia ens odia”

Jordi Cañas: “El PSOE no ha volgut mai pactar amb nosaltres”

L'eurodiputat de Ciutadans ha afirmat que la formació no va pactar amb el PSOE després de les eleccions generals de el 28 d'abril de 2019 perquè “no volien ells”. “El PSOE no ha volgut pactar mai amb nosaltres”, ha assegurat en un acte organitzat pel Club Tocqueville aquest dijous.

“No ho vam saber explicar bé, la nostra estratègia no va ser l'adequada”, ha reconegut l'eurodiputat, com ho demostra el fet que “hem perdut 47 escons”. “Ho vam fer malament”, ha insistit, fent referència a la pèrdua de diputats que Ciutadans patir entre les generals d'abril i novembre de 2019.

Cañas ha subratllat que “aquest és un partit empestat des de sempre, perquè és una partit nou que no té xarxa”. “No ha tingut poder de gestió pública, no ha creat xarxes clientelars, no ha tingut dependències, eren tots enemics i mai se'ls ha guanyat”, ha considerat.

“La Vanguardia ens odia, El Periódico ens odia”, ha indicat en aquest sentit. El dirigent de Cs ha afegit que “les ràdios majoritàries: Rac1 no ens aguanta, Catalunya Ràdio… què us vaig d’explicar, TV3 és un altre nivell. A nivell nacional, les que condicionen l'opinió pública, la Sexta a nivell polític tres quarts del mateix”, ha explicat.

Jordi Cañas
Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#5 Sergi Sergio, Barcelona, 15/02/2020 - 17:51

Eso es evidente, ZP 2 prefiere pactar con Coletaris (que le hara la cama, todo lo que pueda y mas) y con el separatismo que tambien le hara la cama siempre que pueda, el se lo ha buscado y el lo acabara sufriendo en sus carnes.

#4 Raquel judith, Calafell , 15/02/2020 - 16:55

Tenéis que abandonar el partido nacional y volver a Cataluña a haceros fuertes

#3 XMB, Barcelona, 15/02/2020 - 14:12

Por favor, no digáis que alguien os odia, correis el riesgo de acabar perjudicados mentalmente como la Forcadell, el Junqueras, el Motxo o como los que van a manifestaciones nacionanistas y se pasean con su lazito amarillo.

#1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 14/02/2020 - 23:09

“El PSOE no ha volgut pactar mai amb nosaltres”, Eso lo sabe cualquiera con un poco de cerebro y ojos en la cara. Cum fraude siempre prefirió a los delincuentes. Ahora, con lo del Delcygate se está viendo porqué.