Publicitat
Política · 8 de Febrer de 2019. 22:20h.

La venjança se serveix freda

Valls recorda que Puigdemont ho deixava pels núvols

La venjança se serveix freda

Piulada de Carles Puigdemont felicitant Valls

Diuen que la venjança se serveix freda. Sembla que en política, també. L'alcaldable per Barcelona Manuel Valls va aprofitar un acte dimarts passat amb Josep Piqué a l'hotel Gran Marina per passar comptes amb Carles Puigdemont.

Valls ha recordat que quan va arribar a primer ministre “els mateixos que ara em diuen que he de tornar a França em felicitaven”, en al·lusió a una piulada del llavors alcalde de Girona, Carles Puigdemont.

L'expresident de la Generalitat va afirmar llavors que “és més fàcil que un català sigui primer ministre de França que no pas d'Espanya. Felicitats Manel Valls, i molta sort!”.

“He tingut moltes responsabilitats a França”, va rememorar en al·lusió al seu pas com a alcalde d'Evry, ministre de l'Interior i finalment primer ministre. Valls, que va començar com a responsable de premsa i comunicació amb el primer ministre, Lionel Jospin, va assegurar d'altra banda que “la socialdemocràcia està desapareixent” i que “quan aguanta és perquè hi ha un sistema electoral molt potent”. L'alcaldable, que es va definir com a liberal progressista, ha advocat per “un espai liberal progressista”.

Piqué, que va admetre que en la seva etapa de ministre d'Exteriors tenia més bona relació amb els socialistes franceses que amb els conservadors, va definir a Valls com “una persona honesta, una persona honesta”.

L'exministre va lamentar que “és molt difícil trobar burgesos avui dia" i va recordar “als Ferrer Salat, els Güell, els Duran Farell”.

Antoni Fernández Teixidó, amb Manuel Valls abans de començar l'acte

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#5 Resistencia , Flors i violes , 10/02/2019 - 21:55

Prim, Estanislao Figueras, primer presidente de La I República española, y Pi i Margall, también Presidente en la I República.

Desde 1821, 74 catalanes han sido ministros de los gobiernos españoles (18 desde Suárez).

Lo que parecía difícil es que llegaramos a tener como President de la Gene a catalanes tan ignorantes como Puigdi y Torra.

#4 Lobisome, BCN, 09/02/2019 - 12:30

Pronto hablaremos de Puigdemont como "el juguete roto del independentismo". El momento cumbre será cuando empiece a despotricar contra el pueblo catalán por no haber estado a la (su) altura, es solo cuestión de tiempo, será su último estertor, después, el silencio y 15 años más tarde salir en "Qué fue de...?" Casi me da pena...

#3 Soloesmiopinion, Tabarnia, 09/02/2019 - 11:49

En canvi, a Catalunya s'ha demostrat que qualsevol fanàtic mediocre pot ser President.

#2 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 09/02/2019 - 00:02

Valls ha tenido éxito político en Francia y lo va a tener en Barcelona, la ciudad catalana, española y europea en la que nació. Lo pronostico porque he visto que vale muchísimo!

#1 Albert, BCN, 08/02/2019 - 22:33

Es tan divertido a la par que facil darle zascas a un tipo como Puigdemont... tened un poco de compasion con un tio que se cree que es el presidente de una republica, cualquier dia lo vemos con un embudo en la cabeza

#1.1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 08/02/2019 - 23:17

El embudo hace ya mucho que lo lleva, como buen separatista, en forma de ley. :-)