Publicitat
Política · 4 de Desembre de 2018. 15:37h.

La veritat sobre la vaga de fam

Junqueras creu que JxCat la força per fer xantatge a ERC amb la llista unitària

La veritat sobre la vaga de fam

Oriol Junqueras i Carles Puigdemont, en una imatge d'arxiu

El president d'ERC, Oriol Junqueras, hauria manifestat el seu disgust a diversos periodistes arran de la vaga de fam, durant la visita que aquests van fer als polítics presos a Lledoners, segons explica Salvador Sostres en un article al Diari de Girona. Entre aquests periodistes hi eren presents Jofre Llombart (RAC1), Francesc-Marc Álvaro (La Vanguardia) i Antoni Bassas (Ara).

Junqueras considera que aquesta vaga està impulsada per Junts per Catalunya amb l'objectiu de forçar una llista conjunta i la considera un xantatge a ERC. També creu que no es tracta d'una vaga, sinó d'una "dieta", atès que cap dels vaguistes està disposat a portar la protesta fins a les darreres conseqüències.

És per aquest motiu que 'esbronca' Antoni Bassas, que volia celebrar un acte i llegir un manifest. El periodista finalment acaba reculant, però el president d'ERC rep aleshores els retrets de Jordi Cuminal i Quico Homs, que el titllen de "miserable, de Pétain i d'espanyol".

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#17 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 05/12/2018 - 03:01

Pobre home.

Ara que nomes estava centrat en aprendre a fer servir el llevataps..Aquests convergents sempre l´agafen amb el peu canviat.

#16 catalanoide, bcn, 04/12/2018 - 23:10

Doncs res, que no deixen a ERC guanyar unes eleccions. Sempre amb la picaresca espanyola jua jua jua

#15 Barretina a rosca, Black hole, 04/12/2018 - 22:46

Ahhhh! Que no es una huelga de hambre que es algo con un pequeño toque carlista, como los ayunos marianos o algo parecido.

#14 Luigi., Barcino, 04/12/2018 - 22:27

La próxima semana se verán los primeros recursos-los siguientes a mitad de Enero- que ya estaban programados, para esa fecha, por parte del TC. Entonces dirán que dejan la huelga de hambre porque han conseguido su objetivo. Teatro del bueno. Jajaja

#13 Cris, Barcelona , 04/12/2018 - 20:58

Me parto.... Cuanta payasada progresista. Jijiji