Publicitat
Política · 4 de Febrer de 2020. 09:39h.

La victòria pòstuma de Pepe Domingo

L'exdiputat de Ciutadans vaig poder portar a Torra a la banqueta dels acusats per segona vegada

La victòria pòstuma de Pepe Domingo

José Domingo va ser un dels tres diputats de Ciutadans que van entrar per primera vegada al Parlament el 2006 juntament amb Albert Rivera i Antonio Robles. Als pocs mesos, Robles i ell van protagonitzar un enfrontament amb Rivera, que va acabar imposan-se com a líder de el partit.

Diumenge va deixar la política i va fundar la plataforma Impulso Ciudadano, que pot duen a el president de l'a Generalitat, Quim Torra, a la banqueta dels acusats per segona vegada després que el TSJC hagi dictat nou acte d'obertura de diligències per possible responsabilitat penal per resistir- a complir una resolució de el mateix tribunal el setembre passat respecte a la retirada de la pancarta al Palau de la Generalitat.

A més, la plataforma anuncia que avui sol·licitarà davant la Sala del Contenciós Administratiu de l'TSJC l'obertura del tercer procediment penal contra Torra per la seu "recalcitrant negativa a complir les resolucions judicials".

En aquest cas, en relació a l'acte de desobediència del president de la Generalitat el 3 de gener de 2020 quan, amb la col·laboració de el personal de l'Oficina de la Presidència, va lliurar la pancarta sobre "presos polítics" a Elisenda Paluzie perquè la col·loqués al balcó de la Plaça de Sant Jaume.

Impulso Ciudadano lamenta en un comunicat "que el manual d'estil de govern de el president de la Generalitat es sustenti en el fanatisme independentista i en el rebuig malaltís a les decisions dels tribunals". "El President de la Generalitat segueix entestat en fer que els tribunals jutgin els seus capritxosos comportaments, sentencia.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Almax, Cat, 06/02/2020 - 17:36

ciudadanos , sociedad civil catalana , ara impulso ciudadano , tota la setmana la foto aquí i només el meu comentari