Publicitat
Política · 8 d'Octubre de 2019. 15:13h.

"La violència a Catalunya és un invent"

La portaveu del Govern oblida les acusacions contra els CDR detinguts

La portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha obviat la detenció dels membres dels Comitès de Defensa de la República per presumpta comissió de delictes de terrorisme i ha assegurat que "la violència a Catalunya no existeix, és un invent".

Budó ho ha dit després que la ministra de Defensa en funcions, Margarita Robles, hagi acusat el president de la Generalitat de fer "crides a la desobediència o a la violència". "Aquestes declaracions són del tot desafortunades", ha replicat la consellera.

La titular de Presidència l'ha acusat de "parlar gratuïtament de violència" i ha subratllat que "portem vuit anys de mobilitzacions massives i sempre s'ha fet de forma cívica pacífica i democràtica".

Finalment, Meritxell Budó ha insistit que "parlar de violència ens sembla del tot desafortunat quan s'ha demostrat sempre que des del món independentista no hi ha hagut mai violència".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#2 Yo, Tres Cantos, 08/10/2019 - 20:15

Y dale con la matraca, cívica, pacífica, es que son tan, tan, tan pesados...

#2.1 Soloesmiopinion, Tabarnia, 08/10/2019 - 23:16

No se lo tengas en cuenta, es un mensaje para la borregada, para que no se salgan del camino.

#1 Montserrat, Barcelona, 08/10/2019 - 17:59

Les mentides i els enganys son l'especialitat d'aquesta dona, la més inepte i ignorant que ha passat pel càrrec. Ja no saben que dir per tapar les vergonyes mes indecents que han comés. Les declaracions dels dos delinquents dient que el Torrat era el "cap de colla" de tota la trama prevista no tenen excusa possible. Els han descobert.