Política · 12 d'Octubre de 2009. 16:59h.

La visió política de Gallardón

L'alcalde de Madrid afirmava a l'agost que la capital d'Espanya guanyaria la cursa per ser olímpica

La visió política de Gallardón

Una imatge de l'entrevista a Gallardón

L'alcalde de Madrid, Alberto Ruiz-Gallardón, va assegurar en una entrevista que "Madrid serà seu olímpica al 2016". En una entrevista al diari El País, a l'agost passat, el primer regidor de l'ajuntament madrileny va indicar que "tenim un actiu superior: dels caps d'Estat les ciutats dels quals aspiren -l'emperador del Japó, Obama, el president Lula, Don Joan Carles-, l'únic que pot cridar companys als més de 100 membres que estaran votant el 2 d'octubre a Copenhague és el Rei d'Espanya".

Ruiz-Gallardon assegurava en l'entrevista que havia tingut contactes amb gairebé tots els membres del COI que votarien després a la capital danesa. "He parlat amb tots i he vist molt interés. Molt respecte a la nostra candidatura. La meva sensació és que surt", va dir l'alcalde.

Sobre els Jocs de Barcelona'92, el líder madrileny del PP va indicar que "l'èxit d'aquells jocs ha esdevingut una basa formidable de la nostra candidatura. I Barcelona s'ha abocat generosament per Madrid. Ha acceptat ser la seu del futbol. I ja veurà vostè el bonic que serà quan ens ajuntem amb l'alcalde Hereu en un acte que reforçarà al setembre aquest bon esperit".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 MARC-SABATES.COM, Roda de Ter Catalunya //*//, 12/10/2009 - 17:57

espanya de madrit mecagonou !!!!
Visca Catalunya lliure //*//
Marc Sabatés de Roda de Ter
REPUBLICA CATALANA //*//