Política · 22 d'Abril de 2014. 16:56h.

La visita de Soraya descol·loca el Govern

La vicepresidenta del Govern espanyol es reuneix amb editors per Sant Jordi sense avisar la Generalitat

La visita de Soraya descol·loca el Govern

Sáenz de Santamaría, durant un passeig per les Rambles el 2011

El Govern espanyol ha decidit fer el pont al Govern català i té decidit encetar el diàleg amb sectors de la societat catalana al marge de l'executiu. "El Govern espanyol ha arribat a la conclusió que ha de fer el salt al Govern català", ha explicat una font de la direcció del PP a e-notícies.

"Amb aquests no es pot dialogar, només falta la web aquesta del compte enrere" ha afegit en al·lusió a la web Catalonia votes. "El Govern espanyol també és el govern dels catalans", ha afegit.

La visita, aquesta diada de Sant Jordi, de la vicepresidenta del Govern espanyol s'emmarca amb aquesta nova política de la Moncloa. El propi portaveu del Govern català, Francesc Homs, ha reconegut en roda de premsa que no coneixia el programa de Sáenz de Santamaría. En una segona pregunta ha afirmat, en to irònic, que
"estem feliços i contents de tan distingida visita".

Soraya Sáenz de Santamaría es reunirà demà dimecres amb representants del sector editorial a la seu de la delegació del Govern a Barcelona.

La trobada ha estat organitzada pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona, el saló LIBER i la Federació de Gremis d’Editors d’Espanya, com part de les accions vinculades al saló LIBER.

A la reunió participaran el president de la federació de Gremis d’Editors d’Espanya, Xavier Mallafré, el president de l’Associació d’Editors en Llengua Catalana, Albert Pèlach, la delegada del Govern a Catalunya, Maria de los Llanos de Luna, el delegat especial de l’Estat al Consorci, Jordi Cornet i Enrique Lacalle, president de BMP, filial firal del Consorci que organitzarà el saló LIBER.

La trobada comptarà també amb la presència de personalitats del món de l’edició com és el cas de Jorge Herralde, d’Anagrama, Antonio Asensio, president de Grupo Zeta, Jesús Badenes, director general del Grup Planeta, Jaume Vallcorba, editor de Quaderns Crema i Acantilado, Daniel Fernández, editor d’Edhasa, Ricardo Rodrigo, president de RBA, Antonio Garrido, director general d’EDEBE, Julian Sanz, director general d’Edelvives, i Núria Cabuti, directora general de Penguin Random House, a més de Román de Vicente, d’Ediciones B i Patrici Tixis, de Grup Planeta.

El saló LIBER es celebrarà aquest any a Barcelona, de l’1 al 3 d’octubre al recinte firal de Montjuïc de Fira de Barcelona, sent la més gran trobada de l’àmbit editorial que convertirà la ciutat en la capital mundial de l’edició en espanyol.

Publicitat
Publicitat

60 Comentaris

Publicitat
#33 joan, manresa, 23/04/2014 - 10:49

yinu.)la " charlotada " completa.,¿ El Govern descolocat.??Pos sí que.,poc inteligents ens demostren.,que no saben que aquesta genteta no "distinguex"la terra que trepitjen...?Per ells "tot"..,"tot" ,es Ex-panya.,¿ A qui han d'avisar dons.?´Sí estan a casa seva ,i son ells els qui manen.Angelets

#32 joan, manresa, 23/04/2014 - 10:44

El Casal obre la seva paradeta desde Morolandina---D'aquí una horeta a gaudir del brollador de gent del nostre Paseig i aprofitar i comprar unas rosetas per els nostres carinyets.-Anem a la noticia,ya han arribat els caps-grossos,are falten els gegantons(tenim constancia que vindrán),i tindrem(co

#31 laila, bcn, 23/04/2014 - 08:45

Qui us ha dit que els descol·loca? ja son ganes de fer premsa groga.

#30 LLUC, 9N2014, 23/04/2014 - 08:45

Descol.loca al Govern per reunir-se amb els seus? Reunir-se amb Cornet, Llanos de Luna, Godó, Lara, Fdez Díaz, De Vicente, Freixenet ... té mèrit? Descol.locaria al Govern una reunió amb Grífols, Cercle Cat Negocis, ElPunt Avui, Vilaweb, Trias, Fira Bcn ...

#29 Betlem Esteve, Mollet del Vallès, 23/04/2014 - 08:38

Em recorda la foto del Führer amb el seu Estat major passejant pels Champs Élysées...