Política · 3 d'Octubre de 2022. 09:15h.

La xiulada a Forcadell encara cueja

Carles Puigdemont: "no em va agradar"

La xiulada a Forcadell encara cueja

La xiulada que va rebre l'expresidenta del Parlament, Carme Forcadell, dissabte passat, durant la manifestació commemorativa de l'1 d'octubre encara cueja.

L'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha escrit a twitter que “la xiulada a la presidenta Carme Forcadell no em va agradar. No perquè el fet d'estar a la presó (com nosaltres a l'exili) ens hagi d'estalviar la crítica, sinó perquè ella va tenir la valentia d'anar a un acte incòmode per al seu espai polític i donar la cara"."I quan algú té la generositat d'assistir a un acte on sap que hi haurà gent descontenta, jo ho respecto i ho aplaudeixo. Sé que s'està utilitzant això per desprestigiar @ConsellxRep. Sap greu veure l'intent d'aprofitar l'actitud d'alguns per desacreditar-nos", indica.

"No és la primera vegada que passa. I això també s'ha de condemnar. Fa temps que apliquen una pauta gens innocent. Hi ha una estratègia de fa anys que pretén arraconar, estigmatitzar i si cal ridiculitzar l'independentisme de confrontació. Primer se'l deixa sense veu als mitjans", afegeix.

"I després, quan el relat dominant ja és monocolor i aconsegueix el propòsit, hi ha barra lliure a l'atac premanent. Però ningú s'indigna, ni troba que és una fallada democràtica excloure una part importantíssima de l'independentisme, per tant del conflicte, de la veu pública", apunta.

"Quan els portaveus de determinat espai polític titllen de forma generalitzada de tarat, hiperventilat, trumpista, xenòfob, corrupte, antipolític, a qui defensa el mateix i amb el mateix llenguatge el que defensem junts fa cinc anys, com interpretar-ho?", sosté.

"Quan els portaveus de determinat espai polític titllen de forma generalitzada de tarat, hiperventilat, trumpista, xenòfob, corrupte, antipolític, a qui defensa el mateix i amb el mateix llenguatge el que defensàvem junts fa cinc anys, com interpretar-ho?", pregunta.

Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#27 BEJOTA, bcn, 05/10/2022 - 12:05

TIENEN UN 26% DEL CENSO (UNA PERSONA UN VOTO)EN LAS "PLEBISCITARIAS" DEL 14-F 2021.
Otto Von Bismarck : "España es el paÍs más fuerte del mundo: los españoles llevan siglos intentado destruirlo y no lo consiguen.
. ESPAÑA ESTA POR ENCIMA DE ESTOS ROMPEPATRIAS DEL TRES A CUAtro.a ver si recuperan LA CATALUNYA NORD(ROSELLON).

#26 bejota, BCN, 04/10/2022 - 12:11

TENÉIS UN 26% DEL CENSO (UNA PERSONA UN VOTO)EN LAS "PLEBISCITARIAS" DEL 14-F 2021.
Otto Von Bismarck : "España es el paÍs más fuerte del mundo: los españoles llevan siglos intentado destruirlo y no lo consiguen.
"ROMA NO PAGA A TRAIDORES".

#25 pepe, Andorra, 04/10/2022 - 11:18

Y la señora esta quien es y pq ha de importarle a alguien lo diga o haga? Ah, q es publicidad para q nadie se olvide de quien fue o lo q hizo....Q a estas alturas, ya no le importa a nadie q no sea un juez.

#24 Capit@n España, Purgandus populus!!, 03/10/2022 - 23:40

"President, posi les urnes !!!"
(dicho con otro modelito de Prada y siempre defendiendo el derecho al bótox)

#24.1 bejota, BCN, 04/10/2022 - 12:12

EL PROBLEMA ES QUE HAY MUCHAS FORCADELL Y RAHOLA...NO TE VEO TAN SOBRADA COMO CUANDO ESTABAS EN EL PARLAMENT....

#23 Gregari, VNG, 03/10/2022 - 23:32

Hay que ver sus mitines, esta supo embaucar a las masas incultas dijo barbaridades, es un hitlerito