Publicitat
Política · 15 de Maig de 2009. 21:26h.

"La xiulada reflecteix el malestar de Catalunya"

Iceta recorda els 25 diputats del PSC després de la manifestació contra Renfe

El secretari de comunicació i estratègia de CDC, David Madí, ha assegurat que la xiulada que es va produir a Mestalla "sí que té importància" ja que "reflexa el malestar que es viu a Catalunya en aquest moments. Un malestar molt estès i molt transversal perquè estem en un país on no s'aproven lleis, on aviat farà un any que s'hauria d'haver posat en funcionament un nou sistema de finançament i hi ha una crisi econòmica molt important i les mesures que pren el Govern semblen absurdes.

Madí ha fet aquestes declaracions durant la presentació del llibre "Els Spins Doctors" de Toni Aira, en la que també hi estava present el portaveu del PSC, Miquel Iceta. El dirigent socialista ha manifestat la seva opinió i ha assegurat que "la política i el esport tenen més punts de contacte del que sembla i és lògic que s'expressin agressions a atacs o símbols que algú considera més propis o més llunyans"i creu que ha tingut importància "pel fet que algú ho ha volgut censurar". A més, ha recordat que "cap a finals del 2007 es va produir a Barcelona una manifestació pel Dret a decidir de les infraestructures que representava una fita molt important que prefigurava tota una sèrie d'efectes polític que no es van produir" en al·lusió als 25 diputats assolis pel PSC a les darreres eleccions generals.

David Madí signant un llibre
Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 josep, Esplugues, 17/05/2009 - 23:18

No faci riure Sr. Iceta. La xiulada reflecteix intolerància i falta de respecte i no només contra els reis, sinó contra tos els que legítimament se senten espanyols com jo mateix. Entenc que hi hagi qui no se senti espanyol, però no que no els respecti.

#9 joan, manresa, 16/05/2009 - 12:05

No cal Sr.Iceta,recordar mals moments.,la xiulada no es cosa nova a Catalunya,es un problema que ve de molt lluny,pro esperem que tard o dora se solucioni,pel be de Catalunya.25 Dipu..?Clar,siguem clars,quasi tota l'immigració de la jugada franquista

#8 Alex, Barcelona, 16/05/2009 - 11:47

Entcones, ¿que refleja que la celebración de la Eurocpa ganada por España sea el acontecimiento que más gente a sacado a la calle en la historia de Cataluña?

#7 ffb, barcelona, 16/05/2009 - 10:31

La xiulada no reflexa el malestar de Catalunya.La xiulada reflexa la mala educació d´alguns habitants de Catalunya.
Cataluña se podría independizar pero no de España a la que pertenece sino de estos miembros y miembras que han cambiado seny por burro

#6 Antoni, Terrassa, 16/05/2009 - 10:22

Es Sr. Iceta ha d\'anar amb molt de compte amb el que diu. Ell que és molt llest, de ben segur que sap que la majoria de diputats del PSC al congrès dels diputats son votants catalans i espanyolistes d'esquerres que van votar exlusivament a Zapatero.