Publicitat
Política · 14 d'Octubre de 2015. 13:47h.

L'abraçada no va servir de res

La CUP insisteix que no investirà Mas disset dies després de les eleccions

L'abraçada no va servir de res

Mas i David Fernàndez, el 9-N

El dirigent de la CUP, David Fernàndez, en un acte a Vallecas que recull Público, ha assegurat que "no volem estar al Govern i no investirem a Mas". "És una contradicció a la qual hem de trobar resposta, però entre no fer descarrilar aquest procés i no investir Mas hi ha moltes opcions", ha afirmat.

Fernàndez considera que "dir que Catalunya és Artur Mas és com dir que tot Espanya és Rajoy". També ha reivindicat que "la majoria independentista no és obra de CiU, és de base, de baix, però mai se li ha fet cas". Fernández ha lamentat que amb el govern de Mas s'han retallat més de 5.000 milions en polítiques socials, "el que presenta només un terç del que acumulen els més rics".

Malgrat admetre que la independència pot resultar "una altra gàbia", considera que la decisió a Catalunya l'ha de prendre "la seva gent". "Només un 25% del Parlament són forces del règim, el 75% demana un canvi de model", ha insistit.

"No tinc un duro a La Caixa o el Sabadell, el poc que guanyo està en caixes cooperatives. A casa meva no està ni Endesa ni Iberdrola, sinó elèctriques petites. Ni Nestlé ni Danone, sinó productes de cooperatives de barri. Ni tan sols Telefónica, contracto amb Intercom. No entra ni La Razón ni La Vanguardia, sinó La Directa i Diagonal. És aquesta, la vida quotidiana, l'únic espai lliure, el nostre espai de destrucció del capitalisme", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

42 Comentaris

Publicitat
#39 Pepet, Sabadell, 14/10/2015 - 20:47

Doncs que busqui un altre soci, si el troba; està clar.

#38 Fernandez, orejotas rojas, 14/10/2015 - 18:40

Fernandez, Fernandez que se le ven las orejotas rojas de emoción! O Mas le esta apretando tanto la nuca que el riego comienza a flojear! Ay ese Anarkkismo con K CUKvergente!

#37 Ja veurem, bcn, 14/10/2015 - 18:36

Jo no se si la CUP aguantarà la pressió, però només per veure la cara del Mas si perd la votació ja s'ho val

#36 Acabem d'una vegada , Bcn, 14/10/2015 - 18:32

Foteu Satanàs de president si cal, pero acabem ja amb aquest enrenou i tantes sortides al carrer que ja fem riure a tot el mon, a veure si algú finalment treballa una mica, Veure tota la comprsa al carrer com si no hi haguès res a fer, fa pena.

#35 Casper, Bcn, 14/10/2015 - 18:31

Pues por mi parte como si tu espacio de vida anticapitalista te lo metes por donde más te plazca, pero chico vaya aburrimiento, así que no me lo impongas, ni la lengua, ni los productos que quiera comprar, ni la visión liberal democrática de la sociedad. Corea del Norte, no por favor.