Política · 28 d'Agost de 2008. 20:46h.

"L'actual model de finançament no és just"

ICV aposta per un "model federal" i perquè s'afrontin els reptes socials

"L'actual model de finançament no és just"

Joan Herrera

Joan Herrera, el portaveu d'ICV a la Comissió d'Economia que s'ha fet aquest dijous al Congrés sobre el finançament autonòmic, creu que l'actual model "no és just" i que "s'han d'afrontar els reptes socials i clar que ha d'haver solidaritat des de Catalunya". "Pero demanem que es tinguin en compte principis de l'Estatut com la immigració i la supressió de l'impost de Patrimoni". ICV ha dit que aposta per un model "federal" i ha reiterat que no s'ha complert l'Estatut.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Roger, Can Pix, 29/08/2008 - 10:55

Mi-te'l que maco. Quan teníem força negociadora, s'abaixa els pantalons, i ara segueix demanant... Es l'únic que saben fer els d'ICV, queixar-se però sense fer res perquè les coses canviin, no fos cas que poguessin parar de queixar-se.

#5 Hug, Begur, 29/08/2008 - 09:51

Els rics de extremadura , asturies, andalusia, viuen a costa dels pobres i els treballadors de catalunya. Els serveis publics de l´estat a Catalunya son tercermundistes.

#4 Kropotkin, Vic, 29/08/2008 - 08:16

Estos ex-seguidores de Lenin parece que buscan un sistema en el que los pobres sean los que paguen mas impuestps. Se están desquiciando un poco... Esto de tanto restaurante con estrella Michelin no les ha sentado bien....

#3 Patriota, Bcn, 29/08/2008 - 00:24

Las cosas no se hacen de un dia para otro, me llama la atencion que sea un comunista el que haga esa afirmación, el modelo de financiación si tiene algun problema se ha de corregir, lo que no se p uede es hacer cambiarlo de un dia para otro de golpe.

#2 Kopro, Vic, 29/08/2008 - 00:14

Joan, ja ho saben que el finançament no es just, i els importa un bledo. Espanya no donará mes pasta. La necesiten per els seus funcionaris, i gent que viu de lo public i els vota. No hi ha res a fer mes que la independencia.