Publicitat
Política · 18 d'Abril de 2018. 17:25h.

L'acusació de malversació es desinfla

Llarena diu que Montoro "contradiu" la causa

L'acusació de malversació es desinfla

Cristóbal Montoro

L'acusació de malversació de cabals públics que el magistrat del Tribunal Suprem Pablo Llarena imputa a l'expresident de la Generalitat va perdent força. El passat 16 d'abril, el Ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro va revelar en una entrevista a El Mundo que les urnes del referèndum de l'1 d'octubre no es van pagar amb diners públics. Montoro va explicar que "jo no sé amb quins diners es van pagar aquestes urnes dels xinesos de l'1 d'octubre, ni la manutenció de Puigdemont. Però sé que no amb diners públics".

Després de les afirmacions del ministre d'Hisenda, el magistrat del Tribunal Suprem Pablo Llarena, ha requerit aquest dimecres a Montoro que li remeti "amb la major brevetat possible, el suport objectiu concret" de les seves declaracions en les quals s'hagin recolzat per afirmar que no existeix malversació, fet que "contradiu les fonts de prova que figuren a la instrucció de la causa". 

El jutge ha emès aquest requeriment després que diversos processats s'hagin defensat del delicte de malversació amb les afirmacions del ministre. 

De la causa que instrueix el magistrat Llarena es desprèn que s'haurien malversat 1,6 milions d'euros en campanyes de publicitat pel referèndum i en el pagament a observadors internacionals, entre d'altres. 

Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#19 De-MAS-Cràzya, Barcelona, capital de Lemmings Land, 19/04/2018 - 15:02

Crec que a aquestes alçades ningú esperava trobar factures amb els imports reals de les despeses del referèndum il·legal de l'1-O, tant per urnes, tant per paperetes, tant per sobres, ... L'astúcia dels Pujol, Mas & Puigdemont seria més d'haver-ho pagat amb fons opacs a l'estranger que fins i tot en origen fossin públics.

#18 De-MAS-Cràzya, Barcelona, capital de Lemmings Land, 19/04/2018 - 14:55

No costa gaire entendre que Montoro fa unes declaracions amb el barret de polític i com a tal poden ser directament mentida. El jutge Llarena en canvi ha de establir amb fets provats si hi ha hagut malversació o no amb el barret de tècnic. Veurem què diu Montoro quan, en qualitat de Ministre d'Hisenda, es posi el barret de tècnic.

#15 Amable peticion, Barcelona, 19/04/2018 - 11:36

Juez llarena por favor mandé a la cárcel al vampiro mentiroso de Montoro.

#14 Eduard l'hebreu, Barcelona, 19/04/2018 - 09:03

Benvolguts hispanosauris, em sembla que es desinflen a marxes forçades tots els vostres arguments (econòmics, judicials, culturals...).Ara, tan sols falta que us baixi la testosterona i l'ímpetu militar-policial-repressiu-autoritari-pseudofaixistot...però això costarà més.

#13 Soloesmiopinion, Tabarnia, 19/04/2018 - 07:31

El simple hecho de haber realizado un gasto de consumo eléctrico en los colegios ya supone un gasto imputable al hecho delictivo. A partir de ahí saldrán multitud de gastos imputables.

#13.1 Jesús, Murcia, 19/04/2018 - 09:35

¿Y los gastos eneréticos de las lámparas de las salas del Parlament donde Arrimadas se hizo su reportaje fotográfico? ¿Eso es también malversación? Mira, puedes decir todas las ocurrencias que te parezca, pero los pocos céntimos que cuestan las bombillas que se pudieran encender cuando aterdeciera no da para mucha cárcel, ni siquiera para multa