Publicitat
Política · 1 de Febrer de 2017. 09:49h.

L'acusada d'insultar Fàtima Taleb és votant de Badalona en Comú

Yurena afirma que la regidora li va dir "si sabia qui era ella"

L'acusada d'insultar Fàtima Taleb és votant de Badalona en Comú

Fàtima Taleb

Yurena, la noia que presumptament va insultar la regidora de Guanyem Badalona, Fàtima Taleb, ha assegurat en declaracions a El món a RAC1 que “mai” li va dir “mora de merda”. “Estan fent política amb mi. Jo no la vaig insultar, va ser una discussió de trànsit”, ha explicat.

En aquest sentit ha aclarit que no es considera “racista”, explica que va votar Guanyem Badalona En Comú i diu que Xavier Garcia Albiol es va posar en contacte amb ella “per saber què havia passat”. "He denunciat la Fátima. Ho vaig fer ahir perquè no és cert. Em sento ofesa per tot el que s'està dient de mi. Em vaig posar molt nerviosa pels comentaris que he vist per les xarxes socials i al tele”, ha explicat.

"Anava a casa del meu avi i intentava posar el cotxe al pàrquing. Ella es va posar davant del cotxe i li vaig dir ‘apártate del medio, hombre’. Un cop vaig aparcar ella em va dir que si sabia qui era ella i perquè li vaig dir mora de merda. Jo no vaig dir mai aquestes paraules i hi ha testimonis”, relata.
 
"Jo no nego que l'insultessin. Jo vaig veure com la insultaven al carrer allà mateix però jo no vaig dir cap comentari racista”, explica, a més d’assegurar que ”no sabia qui era la Fátima Taleb”. "No tinc cap afiliació política. De fet, vaig votar al partit de Fátima Taleb perquè no volia que Xavier Garcia Albiol estigués al govern”, ha afegit.

"Em sento molt però que molt ofesa i decebuda. Jo sóc votant d'aquest partit, bé, ho era però després d'això ja no”, ha deixat clar. “No vull dir que Albiol és un racista. Jo he patit aquest insult i no vull fer el mateix. No conec personalment Xavier Garcia Albiol. Ell es va posar en contacte amb mi després que passés tot això per preguntar què havia passat realment”, ha reconegut.

Publicitat
Publicitat

40 Comentaris

Publicitat
#36 Miguel, Badalona, 02/02/2017 - 14:23

Esta gente en cuanto tienes un problema con ellos se excusan en qe eres racista !!xd. Ellos son los primeros qe no nos quieren hacen sus getos y no se relacionan con los cristianos. Vivo en badalona y lo se !!!!otra cosa digo qe viven muy bien no trabajan venden droga y viven de ayudas!!!no seamos hipocr

#35 Kropotkin, Vic, 02/02/2017 - 09:36

Pues eso mismo es lo que decia la Rahola... Ya tenemos otra a vivir del cuento... Ya solo le falta una columna en La Vanguardia... Jua, jua, jua,...

#34 Maimonides, Al Andalus, 02/02/2017 - 05:36

Se podria percibir debajo del velo, un cierto/ mucho rechazo de lo occidental. El velo lo lleva por "consentimiento" no por libre eleccion. Consentimiento al patriarcado arabe-medieval y al islamismo. Es basicamente antifeminista en un grupo pro-feminista.

#33 viriato, barna, 01/02/2017 - 21:37

vaya con la funcionaria nos ha salido un poco racista

#32 Resistencia, Del 3% al ridículo 100%, 01/02/2017 - 20:23

Datos de nuestra vecina, la Dinamarca del Norte.
Porcentaje de población musulmana, 4,1%. Porcentaje de reclusos musulmanes, 20%.

Indice de desempleo, 5%
Población musulmana, casi el 50% en paro.

Dinamarca es el 2° país, despues de Belgica, que más yihadistas ha aportado en Siria.