Publicitat

L'exprimer secretari no ha pujat ni a l'escenari

José Montilla, exprimer secretari del PSC, ni tan sols ha pujat a l'escenari quan ha estat escollit Pere Navarro per donar el relleu i acomiadar-se dels delegats socialistes al 12è congrés.

El ja exprimer secretari, assegut a la fila zero, simplement ha marxat de la sala tot acomiadant-se de companys de formació, casualment del sector catalanista com Marina Geli, Raimon Obiols i Ernest Maragall, amb el que va tenir enfrontaments públics.

Montilla va començar a fer carrera al partit des del Baix Llobregat, federació de la qual en va ser primer secretari. L'any 1987 va entrar a formar part de l’Executiva del PSC i el 1994 va ser escollit secretari d’Organització, I l'any 2000 es va convertir en el primer secretari dels socialistes catalans.

Al congrés del 2008 va ser reelegit -com ja havia passat al 2004-, però després de la davallada electoral del PSC a les darreres eleccions al Parlament de Catalunya ja va anunciar la seva decisió de deixar de liderar el PSC i començar una renovació.

Montilla s'acomiada d'Ernest Maragall
Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 joan, manresa, 19/12/2011 - 12:51

El Casal,12,40h.-Una verdadera nulitat,incompetent,prepotent i anti-catalanista.El socialisma de Catalunya,amb ell a la Secretaría i com a President de la Generalitat la portat a tres desfetas seguidas.Are tornará a trobar la seva identitat.Quina pena.I en el congrés tots portaben l'esquella pe

#3 Siscu, Artesa de Segre, 18/12/2011 - 09:20

Quant el vaixel s'esfonsa, els més espabilats son els primers...en ocupar les barques salvavides.

#2 Séneca, Barcelona, 17/12/2011 - 20:06

Si no el vol ningú! No ha fer res com cal. Mediocre en tot, poc il.lustrat, autista, aprofitat (ara senador...), maldestre i erràtic. És el prototip de proletari que vol ser burgès costi el que costi i sense ideologia, excepte el dogmatisme sectari del socialisme i les seves patranyes i mentides.

#1 Perico, Esplugues de Llobregat, 17/12/2011 - 14:04

Montilla va començar de delegat sindical de CCOO en una empresa d'esplugues perque el volien acomiadar a la setmana d'entrar (de lo dolent que era) i durant la vaga de les arts gràfiques va vendre els secrets de CCOO a UGT a cambi d'un ascens en el sindicat, la resta ho coneix tothom.

#1.1 El Perico 2, Esplugues, 17/12/2011 - 17:02

Mentida. Vaig treballar amb el Montilla a Esplugues i e'l que dius no es veritat- Industrias graficas Pauta, es deia aquella empresa. Perque mentiu?