Publicitat
Política · 1 d'Octubre de 2010. 12:15h.

L'adjunt al Síndic ja va falsejar el currículum

Francesc Vendell va fer constar que era llicenciat en Filosofia i Lletres quan era diputat malgrat que no era cert

L'adjunt al Síndic ja va falsejar el currículum

Informació d''El Triangle'

L'exdiputat del PPC, Francesc Vendrell, que ara s'ha recol·locat al Síndic de Greuges com a director de consum i territori; va falsejar el seu currículum quan era diputat del populars catalans quan Josep Piqué era el president del partit. 'El Triangle' va denunciar el novembre del 2002, que la mà dreta de Josep Piqué feia constar en el seu currículum una carrera que no té, la de Filosofia i Lletres.

En la informació, el setmanari adjuntava la fotocòpia de la fitxa del títol de batxiller de Vendrell, expedida el març de 1971. Allà es pot veure que l'exdiputat havia estudiat al seminari menor Montealegre de Barcelona i havia aprovat l'examen de grau superior el 1969, amb un 6,5 de nota. Però, en canvi, l'any següent va suspendre el del curs preuniversitari, el famós "Preu". En concret, Vendrell va obtenir un 6,2 a la prova comuna i un 2,5 a f específica (grec i llatí pels estudiants de lletres), la qual cosa el deixava sense qualificació final i sense possibilitat d'accedir a la universitat.

A més, un alt responsable de la Universitat de Barcelona va confirmar aleshores que el nom de Vendrell no figura entre els llicenciats en Filosofia i Lletres. De fet, ni tan sols consta com a exalumne.

En un número posterior, 'El Triangle' recollia que aquesta afirmació havia desaparegut de les notes biogràfiques dels candidats del PPC que acompanyaven l'exministre a la seva llista. Mentre que de Piqué s'anotava que és doctor en Econòmiques i llicenciat en Dret, de Dolors Nadal que és llicenciada en Dret i de Belen Pajares que és diplomada en Empresarials, del número quatre deia: "Francesc Vendrell. Direcció d'empreses per l'IESE. Teologia i filosofia".

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#17 Francesc, Terrassa, 03/10/2010 - 11:06

Això és normal. Què pot esperar-se d'un polític del PP? Si són tots corruptes i mentiders... Són els grans artífexs de la "España va bién", que avui en dia tots maleïm per la merda d'economia que ens ha deixat.

#16 sergi, manresa, 03/10/2010 - 09:05

I que mes dona que hagi falsificat una carrera?si la realitat ens demostra que no cal tenir cap formació per ser un vividor del diner public i ocupar carrecs de "professionals" nomes cal l'enchufisme,el sindic no val per res,es una presa de pel,x això els politics l'han renovat 9 anys

#15 carracuca, barcelona ESPAÑA, 02/10/2010 - 00:28

otra cosa, así a primera vista este tio es clavado al millet. Incluso cuando estaba en las tertúlias del mon a rac1, el propio Basté se lo decía siempre. Ha mantenido el escaño con mucha caradura para poder chupar hasta el final y ahora lo enchufa el comunata ribó en eso tan inútil como el Sindic

#14 carracuca, barcelona ESPAÑA, 02/10/2010 - 00:25

¿y entonces que decimos de las dos máximas autoridades catalanas?, el bachiller Montilla y el jardinero de reus Benach. La verdad es que en esta REGION CATALANA hasta el más tonto hace relojes y enchufe al canto pa chupar de la mamella. Y este del PP ha visto su oportunidad y a hincar el diente.

#13 Esther, Barcelona, 01/10/2010 - 20:30

Marc... no és el Puigcercos el que treballava de jardiner?

Ja ho se, no importa que no tingui estudis, mentre sigui nazi-onalista i d'ERC.
Que estudiin a la universitat els castellans per acabar de taxistes, mentre els patriotes catalanistes a viure com a rajàs!!