Política · 10 d'Agost de 2017. 18:32h.

L'Advocacia de l'Estat actuarà contra Arran

L’organisme es personarà en els atacs contra interessos turístics denunciats

L'Advocacia de l'Estat actuarà contra Arran

Així va quedar el bus turístic atacat per Arran

El Ministeri d'Energia i Turisme ha instat a l'Advocacia General de l'Estat a adoptar les mesures necessàries per denunciar els atacs contra interessos turístics que s'han produït a Catalunya i les Illes Balears. També ha sol·licitat personar-se en les diligències ja obertes, com la que existeix contra Arran, després de l'acció contra un autobús turístic a Barcelona.

El Govern espanyol ha pres aquesta decisió després dels incidents dels últims dies, en els quals s'han produït destrosses i actes violents contra autobusos turístics, bicicletes de lloguer i altres interessos turístics. Segons el ministeri, la resolució s'emmarca en “el ferm propòsit d'actuar amb contundència i perseguir aquest tipus d'actes vandàlics fins a les últimes conseqüències”.

El ministeri ha destacat que el turisme és un sector fonamental per a l'economia espanyola, ja que representa més del 11% del producte interior brut (PIB). Segons aquest departament, "un dels factors diferencials" d'Espanya és "precisament poder garantir una alta seguretat als visitants". També subratlla que els atacs contra el turisme "pertorben el desenvolupament pacífic i ordenat de l'activitat turística, de manera que posen en risc aquest avantatge competitiu essencial".

10 Comentaris

Publicitat
#7 Capit@n España, Barcelonistán, 11/08/2017 - 13:24

La turismofobia es, en realidad, la fobia de la industria turística a debatir y dialogar sobre las consecuencias negativas que su actividad genera en la sociedad.

#6 Pepon, Bcn, 11/08/2017 - 11:59

Deben actuar. Estos nenitos están poniendo en riesgo el trabajo de mucha gente.

#5 Albert, Barcelona, 11/08/2017 - 07:52

simple, prohibir el comunisme, els delinqüents van a desaparèixer.

#4 Kropotkin, Vic, 10/08/2017 - 20:20

De todas formas, los mossos para que cobran. No deberian actuar ellos directamente en estos casos. O solo estan para velar que el 1 O los estelados puedan votar... Jua, jua, jua,...

#3 La Pepa, Cádiz, cuna de la Libertad, 10/08/2017 - 19:58

Ya está tardando. Para mañana es tarde ;-)