Publicitat
Política · 19 d'Octubre de 2021. 21:55h.

L'Advocacia de l'Estat s'oposa a la immunitat de Puigdemont

Demana al TGUE que rebutgi les mesures cautelars de l'expresident

L'Advocacia de l'Estat s'oposa a la immunitat de Puigdemont

L'Advocacia de l'Estat ha demanat al Tribunal General de la Unió Europea (TGUE) que no retorni la immunitat a Carles Puigdemont de forma cautelar després que la seva defensa remetés per la detenció a l'Alguer una nova petició de mesures cautelars al TGUE. L'advocacia s'hi ha de posicionar al ser una de les parts del procés judicial.

Els serveis jurídics de l’Estat espanyol responen així a la demanda de recuperar preventivament la immunitat com a eurodiputat que va per fer la defensa de Puigdemont l'1 d’octubre, dies abans de comparèixer davant el Tribunal d’Apel·lació de Sàsser.

L’advocacia de l’estat espanyol ja es va oposar al fet que Puigdemont, Toni Comín i Clara Ponsatí recuperessin la immunitat el mes de juliol. Aleshores va argumentar que no calia perquè les euroordres eren suspeses, i això va fer que el TGUE considerés que no hi havia risc de detenció i que denegués en aquell moment la mesura cautelar.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 pepe, andorra, 20/10/2021 - 11:49

y el puigdemont este ¿Quien y pq ha de importarme lo q diga o haga?

#1 =GRAFITOgradiente=27=, =LIVORmortis=transNEPTUNIANA=, 20/10/2021 - 01:47

La verdad es que, desde los tiempos de la Alemania nazi, no ha habido en toda Europa Occidental una ideología que haya tenido tanto éxito en su trabajo de ingeniería social, a base de manipulación, adoctrinamiento y propaganda , como la de la CataluÑa lazi en los últimos 40 años de nuestra historia reciente.